Kızlar kötü yorumlarınızı beğenmekten yoruldum yether ahdjfjfk
Arkadan ilişki
AntisosyalMam buda ikinci el desene
Gelbilibili galiba 🤣
Gelbilibili sizin kafada sorun var mı? İkinci el ne demek ya? Ne iğrenç konuşuyorsunuz öyle. Hemcinsinize ikinci el diyorsunuz umarım Allah sizin başınıza da verir ya kızınız ya başka biri ikinci el olur:)
Lalderiin e edebiyle kocasını bekleseydi ya beddua etme seviyesiz şükür kizmin anası yapmadı oda yapmaz bu kadar rahatlığa vurmayın be ,insan evlenir kendini tek birine helaline saklar bin kişinin elinin altından geçiyor sonra evleniyor eee ne oluyor sıfır mi
Gelbilibili senin kocanın senden önce yapmadığını nerden biliyorsun? Kadında namus oluyorda erkekte olmuyor mu? Yapmaz diyip büyük konuşma bence eee ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma:) kınama bi de😘
Arkadan yapmak haram diyen 🤦♀️dini nikahsız sevgiliyle yapmak çok sevap sanki amk neyin kafası lan burası 🤣
Kidstengeldim amk 😜🥳🤣🤣 yauggggfff kidse yazsana büle nolur 😅
Lalderiin o kadar eminim ki oda yapmadığna , şükür adim gibi eminim yapmadığna , sizin gibileri yüzünden erkekler de namusundab oluyu 😂
AkileUgur 😅yorumlarım silinir orası yasaklı
Gelbilibili ay kesin öyledir canım ahahahahahahah
Kidstengeldim Huhuuuu kimsin sen de bakam kidsli kardeşim inşallah Hasbihal ettiklerimdensindir😂
SassyMuffin söylersem klasim sarsılabilir 🤣 sırf merakımdan geldim momda çok aktiftim kidste fazla takılmıyorum
Kidstengeldim Ozaman sen değilsin o iki gözümün çiçeği😂
SassyMuffin yok fazla tanıdık çıkmaz benim tayfa momda kidse yeni gectik
Lalderiin her yere aynı şeyi yazıyorsunda erkek yaptı diye seninde yapman mı gerekli anlamadım . Köprüden atlasa sende mi atlayacaksın . İlerde evlendiğinde ( tabi kendini kapaklayacak birini bulursan) ona demeye yüzün olsun ben sana bakire geldim sen onunla bununla yatmışsın diye .ne boşsun ya
Everdayhappy sen ilişkiye giriyorsun zaten zar yırtılmadi diye eğer ayrılırsan ilişkiye girmemiş mi olacaksın ? Bedeninizi sevmek yerine isteyen biriyle birlikte olmayın keza bugün arkadan verirsin yarın terk eder ya da etmez evlenirsin yine ister sonra buraya yazarsın. Ahlak bekçisi olarak söylemiyorum bunu çoğu şeyi yasamış geçirmiş görmüş biri olarak söylüyorum değil arkadan ilişkiye bile girme.
Yolgosterenaplaa kapaklayacak ne pardon? Evlenmek mi zorundayım ve bir erkek benimle bakireyim diye mi evlenmek zorunda siz evliliği bakirelik olarak mı görüyorsunuz anlamadım