Günaydın kızlar 🌸 Sabah sabah eşime çok sinirliyim inan kii , ben galiba yanımda bir erkek yatmasına alısamadım. Konuya nereden gireceğimi bilmiyorum. Ama evlendigimden beri bu benim sorunumdu hep. Ben cok sakın yatan birisiyim. Yani asla deli yatmam. Yatarken horlamam konusmam. Öyle sakin yatarım ki, bana baktığında uyumuş numarası yaptığımı bile düşünebilirsiniz ☺️ ama eşimde benim tam tersim, inanın evlendikten sonra uykular rafa kalktı yaa. Yani aslaa geceleri uyuyamıyorum ve uykumu alamıyorum 😒 çünkü kendisi, sayıklar normalde günlük yasantisinda yaşadığı herşeyi sayiklayarak anlatır. Burda sıkıntı yok, ama surda sıkıntı ne rüya görüyorsa bunuda sayiklayarak anlatır. Bu çok sıkıntı aslında benim için. Ben duymak istemiyorum, ya da acaba ne görüyor diye uyuyamıyorum. Çünkü benim eşim sürekli eli seyinde ınlıyorrr. Bunun neden olduğunu bilmiyorum gece erektesi diyoruz ya , eliyle sürekli seyini bastırıyor. Vee ıghh sesler geliyor. Allah’ım kafayı yicem diyorum , çünkü ne görüyor bilmiyorum bu ses neyin nesi adam erekte oluyor desem her gece mi yahuuu. 😡 vallahi sabrım tükendi…. geceleri erekte olduğu zamanlar ve sabahları erekte olduğu zamanlar bilhassa çok oluyor. Bugün yinee uyuyamadigim gunlerden biri . Yaa bende gün içersinde o kadar çok yoruluyorumm ki tam uyuyacam bu sefer adamın inlemeleri beni deli ediyorrr…. 😡 yatağımı ayircam valla. Ben uyuyamıyorum yaa. Sonra tartışıyoruz ben nasıl uyuyormusum diyor bilmiyor nasıl yattığını video çek göster diyor. Video çekip gostersem vallahi kendinden utanır. Öyle bir iğrenc vaziyet ki eli seyindee agzı acıkk ıgghhh diye ınleyenn biri düşünün acayip sinirlerim bozuk 😡 sizin eslerinizde de sürekli eli seyinde mi uyuyor yani oynamiyor. Şeyi kalkmissa onu bastırma şeklinde sürekli. Ben alışamadım yaa yanımda erkek yatmasına. 3 yıl oldu ama alışamadım. Zaten bu konu yüzünden evliliğimin ilk 6 ayı yatamadım. Sizde durumlar nasıl ben nasıl bir yol izlemeyelim. ? Şaştım kaldımm cisim gelmiştir o yüzden bastırıyorumdur diyor. Yaa hadii bastır ona niyee inliyosan yaa . Saçma sapan düşünceler geliyor aklıma. İrite oluyorum soğuyorum. . Birden adamdan. Birde görseniz öyle muayim biridir ki yanii bu böyle yatıyor demezsiniz 🧐 bende demezdim çünkü çok şaşkınım yaaa ama evlendiğimden beri benim gece uykuları kocayı izlemekle geçiyor. Bitti yaniii. Acaba bugün yine yapacak mı ya da ne görecek ne sayiklayacak böyle oldum yaa. Ben uyuyorum bu sefer onun sesine uyaniyorumm sonra gördüğüm vaziyet belli uykularım kaciyorr 😡 sinir oluyorum 😑

Bsrkaya aynı dertten muzdarip olan ben. Benim eşim eli şeyinde uyumaz, konuşmaz, ses çıkarmaz ama adam sanırım temas bağımlısı. Ben de evlenmeden önce nefret ederdim saçımla oynanmasından, hatta masaj yaptırmaktan bile nefret ederim. Temas sevmem açıkçası. Adam uyuyana kadar saçımla oynar ve sabaha kadar sırnaşık uyur. 15 aylık evliyim yeni yeni alışıyorum ben. Ama seninki pek alışılacak gibi değil sanki. Seni rahatsız edince uyandır böyle yapıyorsun uyuyamıyorum de. Sen uyuyamıyorsan o da uyumasın. hem uyanınca yaptığını keser sen de kendini sinir etmeye devam etmemiş olursun uyanık olduğu süre içinde

happywomen2 ayy o kadar sinirlerim bozuldu ki oturup ağlicam nerdeyse. Kızım zaten hastaydı dün, gece oda uyumadı. Evdde benden hariç herkes mışıl misil uyuyor ben tam yaticam adamın bu hareketleri sinirlerimi bozuyor yaa. Yemin ediyorum şeyi kesilsin diyesim geliyor. Abaza mıdır nedir anlamadım ki. Hiç de öyle biri değil ama. İyice gözüme battıı. Sürekli eli seyinde mi olur bı insanın ya sünnet çocuğu gibiii.

Bsrkaya Düşünün ki ben geceleri elim şeyimde olarak uyuyorum. Ve biliyorum. Ne kadar rahatsız edici bı durum değil mi bu karşı taraf için. Acaba ne görüyor diye. Söyle dışardan bakınca bile insan bir tuhaflar direk. İğrenir iyy bu napıyor eli seyinde uyuyor diyeee. Ben iğreniyorum meselaa. Çünkü bazen annemde elini donunun içine koyuyor şeyine değilde 🤭😂 yanii ne alakası donunun içinde elin meselaa. Bacağını ayıra ayıra yatar ben Direkk irite oluyorum yaa. Anneme de böyle tuhaf tuhaf bakardım anlamlandiramazdim çünkü eşimde böyle Bu kadar da hayvan gibi yayıla yayıla yatılmaz ki diyorum ya.

Bsrkaya Çok haklısın düşününce bile sinir bozuyor. Ama uyar, yapınca uyandır. İnsan öyle uyuyamaz, 1 ömür de uyumadan geçmez. yatağını asla ayırma insan 1 kere ayırdı mı devamı gelir. Biz kanlı bıçaklı bile olsak o yatak ayrılmaz.

happywomen2 kız sen de bulmuşsun iyisini kötülüğünü arıyosun resmen 🤭 ne güzel işte adam sana sevgi göstererek yatıyor.. sonra döner kıçını yatar. Dua et benim gibi bir sorunun yok.

Bsrkaya Ben elimi götürmeye utanıyorum karşıdaki acaba nasıl anlar diye düşünürüm. Kendim bile iğrenirim ya elimin orda ne işi var😂

Bsrkaya Artık alıştım. Başlarda zorlanıyordum, insan bekarlık düzeninden bir kerede kopamıyor ya🙈

happywomen2 Bende hiç ayırmadim bu zamana kadar yatağımı , ama şuan o kadar sinirliyim ki…. çünkü 3 yıldır ben bunun kavgasını zaten veriyorum adama. Adamın huyu bu anladimm ama benimde huyum bu. Sesssiz yat ya beni rahatsız edecek şekilde değil. Sürekli uyandircam. Zaten sorun surda ben onu öyle görünce direk sinirleniyorum. Uyandirsam da bu sefer vücudumu sinir kapliyor 😡 birde izliyorumm. Acabaa ne görecek ne hareket yapacak diye. Olmuş sabahın 5i benim uykular yine leylaaaa yeminle gece adamın nöbetini tutuyorum resmen yaaa. 😡 amaa ayirmasam ben uyuyamicam. Kendisi hiç ayirmaz zaten. Şimdi sinirle ayırcam diyorum amaa. Ayırcam yaniii. Kendisi essek gibi yatsın tek yatakda. Böğüreee bögüreeeee ayy sinirlerime hakim olamıyorum. Birde hamileyim. Zaten o sendromlardan da uyuyamıyor insan adam yanımda uykunun tadını cikara çıkara yatıyor vallaaa

happywomen2 Haah işte sen bensin . Bende bu dusunceye sahibim karşımdaki ne düşünür diyeee . Utanır insan Pek sağlıklı şeyler düşüneceğini düşünmüyorum

happywomen2 Vallahi evleneli 3 sene oldu. Ama yanımda bir erkeğin yatmasına hala alisamadim.. hele ki böyle sorunlu birinin yatmasına hala alısamadim. Birbirimize çok bagliyizdir. Aşırı seviyoruz . Çok farklı bağımız vardır. Ama gece olmasın yaa. O gece o adamı oyle görmiyim ben cinnet geçiriyorum 😂

Bsrkaya ayy onu bilirim ilk gece hamile kalmıştım 14 hfta boyunca uyuyamadım o kadar zor ki hamileyken uyumak. Sonra 14 hafta 5 günlükken kürtaj oldum ama bence insan ağırlaştıkça uyumak daha zor olur. Allah yardımcın olsun .

Bsrkaya 😂😂😂😂😂 Ama bence farkında uyusa düzeltir bir kaç gece yarı uyanık uyur ama sonra düzelir

happywomen2 offf bilmiyorum ama çözümü yok gibi. İlk evlendigim sıralar ağlıyordum hatta bu ne böyle diye 😂 yastığımı alıp başka odaya gidiyordum yatmaya mümkün değil uyuyamazsin yaa inlemesi falan sinir bozucu. Oda bana bakıp kalıyordu. Tramvaa galiba bu yaşanılanlar onda diyorum bilmiyorum ya 🥴

Bsrkaya benim eşim de geceleri sayıklar hatta yeni evlendiöimiz zaman bi anda irkilip korkardı bütüüüün gece yani eli aşaöda olur ama inlemez elinin orda olmasını ben dertemem ama öyle yapınca uyandır sen onu

Sahra5 inlemese sorun yok zaten çünkü bende uyuyorken gormeyecem belkide elinin orda olduğunu saolsun beni uyandırıyor. Uyandirsam da devam

happywomen2 ya ne guzel sarilarak uyuyorsun benimki hala yastiga sarilip uyuyor diyorum artik uyku arkadasini birakma zamanin geldide gecti😂

Bence psikolojik bu ya. Altında yatan bir sebep olmalı mutlaka. Ya da sağlık açısından da olabilir mi bilemedim. Erekte halinde mi oluyor bunları yaparken?