happywomen2 kız sen de bulmuşsun iyisini kötülüğünü arıyosun resmen 🤭 ne güzel işte adam sana sevgi göstererek yatıyor.. sonra döner kıçını yatar. Dua et benim gibi bir sorunun yok.

Bsrkaya Ben elimi götürmeye utanıyorum karşıdaki acaba nasıl anlar diye düşünürüm. Kendim bile iğrenirim ya elimin orda ne işi var😂

Bsrkaya Artık alıştım. Başlarda zorlanıyordum, insan bekarlık düzeninden bir kerede kopamıyor ya🙈

happywomen2 Bende hiç ayırmadim bu zamana kadar yatağımı , ama şuan o kadar sinirliyim ki…. çünkü 3 yıldır ben bunun kavgasını zaten veriyorum adama. Adamın huyu bu anladimm ama benimde huyum bu. Sesssiz yat ya beni rahatsız edecek şekilde değil. Sürekli uyandircam. Zaten sorun surda ben onu öyle görünce direk sinirleniyorum. Uyandirsam da bu sefer vücudumu sinir kapliyor 😡 birde izliyorumm. Acabaa ne görecek ne hareket yapacak diye. Olmuş sabahın 5i benim uykular yine leylaaaa yeminle gece adamın nöbetini tutuyorum resmen yaaa. 😡 amaa ayirmasam ben uyuyamicam. Kendisi hiç ayirmaz zaten. Şimdi sinirle ayırcam diyorum amaa. Ayırcam yaniii. Kendisi essek gibi yatsın tek yatakda. Böğüreee bögüreeeee ayy sinirlerime hakim olamıyorum. Birde hamileyim. Zaten o sendromlardan da uyuyamıyor insan adam yanımda uykunun tadını cikara çıkara yatıyor vallaaa

happywomen2 Haah işte sen bensin . Bende bu dusunceye sahibim karşımdaki ne düşünür diyeee . Utanır insan Pek sağlıklı şeyler düşüneceğini düşünmüyorum

happywomen2 Vallahi evleneli 3 sene oldu. Ama yanımda bir erkeğin yatmasına hala alisamadim.. hele ki böyle sorunlu birinin yatmasına hala alısamadim. Birbirimize çok bagliyizdir. Aşırı seviyoruz . Çok farklı bağımız vardır. Ama gece olmasın yaa. O gece o adamı oyle görmiyim ben cinnet geçiriyorum 😂

Bsrkaya ayy onu bilirim ilk gece hamile kalmıştım 14 hfta boyunca uyuyamadım o kadar zor ki hamileyken uyumak. Sonra 14 hafta 5 günlükken kürtaj oldum ama bence insan ağırlaştıkça uyumak daha zor olur. Allah yardımcın olsun .

Bsrkaya 😂😂😂😂😂 Ama bence farkında uyusa düzeltir bir kaç gece yarı uyanık uyur ama sonra düzelir

happywomen2 offf bilmiyorum ama çözümü yok gibi. İlk evlendigim sıralar ağlıyordum hatta bu ne böyle diye 😂 yastığımı alıp başka odaya gidiyordum yatmaya mümkün değil uyuyamazsin yaa inlemesi falan sinir bozucu. Oda bana bakıp kalıyordu. Tramvaa galiba bu yaşanılanlar onda diyorum bilmiyorum ya 🥴

Bsrkaya benim eşim de geceleri sayıklar hatta yeni evlendiöimiz zaman bi anda irkilip korkardı bütüüüün gece yani eli aşaöda olur ama inlemez elinin orda olmasını ben dertemem ama öyle yapınca uyandır sen onu

Sahra5 inlemese sorun yok zaten çünkü bende uyuyorken gormeyecem belkide elinin orda olduğunu saolsun beni uyandırıyor. Uyandirsam da devam

happywomen2 ya ne guzel sarilarak uyuyorsun benimki hala yastiga sarilip uyuyor diyorum artik uyku arkadasini birakma zamanin geldide gecti😂

Bence psikolojik bu ya. Altında yatan bir sebep olmalı mutlaka. Ya da sağlık açısından da olabilir mi bilemedim. Erekte halinde mi oluyor bunları yaparken?

Bsrkaya videoya çek bence , benim eşimde ben horlamam dedi video çektim aaa bu benmiyim diyo yorulmuşum demekki diyo , çok kez çocuklar onun yüzünden uyandı ayağına tekme atıyorum susuyo 2 dk sonra gene başlıyordu, sende aynısını yap ayağını ittir yada yastığını çek biraz ya da uyandır başka çaresi yok yani

Bir yazida okumuştum erkekler gece erkekte olabilir istemsizce engellemek için ellerini şeyine götürüp engel olmak istiyorlarmıs ama bunu tamamen bilinçsiz yapıyorlarmış. Hani sabah uyandıklarında hazır kıta oluyor ya pipileri gece de öyle olduğu saatler olabilirmiş ama inleme konuşma vs değişik geldi. Bende sizin gibi sessiz uyurum eşim hatta nefes alamadığımı falan düşündüğünü söyledi 😅 o da benim tam tersim çok horlar hatta bazen kendini o kadar kaybeder ki horlamasindan yatak sallanır hamilelikte uyumak zaten zorken onun horlamasiyla daha zor olurdu bnde hep durterdim yan tarafına dönmesini söylerdim çünkü sırt üstü ne zmn uyusa horlar sağa veya sola dönünce kesiliyor şu an o kadar yorgun oluyorum ki bebek doğduktan sonra top patlasa uyanamiyorum ve de alıştım sayılır horlamasina 3 yılda😅

Elisam2022 erekte de mi onuda anlamiyorsun ki cisim geldi onu bastiriyorum diyor. Ama inleme sesi var. Mesela nefesini tutar uyurken bayaa biii vermez vermez birden nefes alirrrr verir o hastalık onun bı adı var hatta araştırdım amaa çok rahatsız oluyorum

mca yokkk bacım alisamiyorum aslaa yanii , hehh aynen eşimde öyle. Hani erek de olmamaya çalışıyormuş gibi bastiriyor eliyle oynamiyorda basınç uyguluyor. Ama niye inliyorsun.. oda hastalık heralde anlamadım ki yaaa.

Ask_hosmus yokkk çekicemm iki üç gün geçsin unutsun hemen videoya cekicem. Hani öyle çekip ben utanırım ama yapcak birşey yok yanii. Uykular haram oldu ya 😂vallahi bazen diyorum keşke horlasaydiiii. Şuan bildiğin ayakta uyuyorum. Benim eşim uyku apnesisiymis arastirdimm uyuyorken birden nefesini tutuyor bı kaç dakika yok oluyor. Belki 5 dakikaaa sonraa uyku esnasında nefes veriyor. Böyle birşey de var.