Eşinizle öpüşüyor musunuz? Seks esnasında değil. Normal bir zamanda? Öpücük ayrı dudaktan öpme ayrı. Merak ediyorum da. Biz öpüyoruz ama öpüşme ilişkiden ilişkiye.

Women bizimde her iliikide olmasa da bazen oluyor. Normal zamanda öpüşme olursa sonu ilişki oluyor zaten

Deleted18 Ya işte ben normal zamanda da ilişkiye dönmeden mutfakta atıyorum, çocuklar yokken öpüşsün benimle kısa falan istiyorum. 🤷🏼‍♀️

Women normalde oluyor öpüşme tam değil de dudaktan öpücükler. İşe gönderirken işten geldiğinde uyurken ya da durup dururken. Ama öpüşme oldu mu devamı yatakta falan son buluyor 😂😂

Women öpüşmüyoruz çünkü leş gibi sigara kokuyor ve hamileyim acayip midem bulanıyor 😂

Women öpüyorum normal şekilde ben öpüşmeye geçince genelde eşim devamını illaki getiriyor 🤷‍♀️

Women Biz sürekli öpüşürüz öpücük olur ama genel olarak öpüşürüz kısa kısa kzıa yakalanmadan

Her gece iyi geceler diyip kısa öper. Uzun olursa devamı geliyor mutlaka sgsh işten geldiğinde de yine kısa öpücük olur. Seks esnasında ve ön sevişmede zaten olmazsa olmaz.

İşe giderken işten geldiğinde yatağa geçtiğimizde mutfakta banyoda öpücük her dakika var öpüşme bazen kısa bazen uzun beni hepsi yatağa sürüklüyor ama eşim öyle değil maalesef yataktaki öpüşmesi çok sert ikisi çok farklı yani amanbende isterim gozgoze gelince aklına seks gelsin zjsnsjjdnssn

Women tabikide eşimin çekici ve güzel dudakları var canım çektiğinde öpüşüyorum o da bazen bı anda sert sert öper beni öpüşmek iyi geliyor..😝💖

Deleted18 Kocam öper gelir gider,çok nadiren öpüşür o an. Yoksa ilgili, özenli bir adam. Sadece öpüşmek ne sıklıkla onu merak ettim diğer çiftlerde 😂