Eşinizle öpüşüyor musunuz? Seks esnasında değil. Normal bir zamanda? Öpücük ayrı dudaktan öpme ayrı. Merak ediyorum da. Biz öpüyoruz ama öpüşme ilişkiden ilişkiye.
Öpüşme
Women bizimde her iliikide olmasa da bazen oluyor. Normal zamanda öpüşme olursa sonu ilişki oluyor zaten
Women normalde oluyor öpüşme tam değil de dudaktan öpücükler. İşe gönderirken işten geldiğinde uyurken ya da durup dururken. Ama öpüşme oldu mu devamı yatakta falan son buluyor 😂😂
Women Biz sürekli öpüşürüz öpücük olur ama genel olarak öpüşürüz kısa kısa kzıa yakalanmadan
Her gece iyi geceler diyip kısa öper. Uzun olursa devamı geliyor mutlaka sgsh işten geldiğinde de yine kısa öpücük olur. Seks esnasında ve ön sevişmede zaten olmazsa olmaz.
İşe giderken işten geldiğinde yatağa geçtiğimizde mutfakta banyoda öpücük her dakika var öpüşme bazen kısa bazen uzun beni hepsi yatağa sürüklüyor ama eşim öyle değil maalesef yataktaki öpüşmesi çok sert ikisi çok farklı yani amanbende isterim gozgoze gelince aklına seks gelsin zjsnsjjdnssn
Women olabilir ama bizimkilerden beklenmeyen bir davrannış
papatyamsigibi E normal olanı normal anlarda öpüşmemek sanırım 😂
TombulHatun Yaa iyiymiş. Biz sadece ön sevişme kısmında. 😂
Elisam2022 Öpücük var tabi. Ama ben öpüşme kastediyorum. ☺️
Burnumageliyoduslkmsn Anladım, yani evet öpüşme biraz daha seksle bağlantılı sanırım.