Hamilesiniz evet hayırlı uğurlu olsun cok sevindim sizin adınıza ❤️❤️❤️ Ama idrariniz koyu görünüyor bol su tüketin ❣️

safinazx cok saol ❤️❤️❤️ pazartesi doktoruma gidicem acaba ultrasonda gozukurmu daha cok yeni sanki

Kanda baktirman daha iyi olur kuzum çünkü ovitrale iğnesi HCG hormonu da içeriyor pazartesi kan ver garanti olsun inşallah hamilesindir🌺🌺

okiello bende bel agrisi ve kasiklarima sanci gelip gidiyo sanki adet olucakmisim gibi ve cok yorgunluk halsizlik bide surekli çiş yapmak😂

Milk-2212 önce kan isterler canım benimki tüp bebekti önce kandaki artışa baktılar 2 katı arttiktan sonra ultrason

okiello doktor kandada bakar kesin artis olursa demek saglikli gebelik ben baya heyecan yaptim 🥹 4 yil oldu bunu bekledim bana ilk defa boyle oldu ilk defa 3 gun geciktim normalde benim gununde gelir gelmezse ikinci gunu kesin gelmelidir

Susunbebekuyuyo ya çok üzgünüm birşey şey soacam nasıl resim atıp post açabiliyoruz dünden beri beceremedim. Kardeşimin adet dönemini iki gün kala şüphelendiğimiz için tes yaptık ilk testimiz aynı arkadaşın resimdeki gibi sonuç verdi.sabah erken dokuz civarlarında yaptık, ertesi gün akşam beş saatlerinde tekrar yaptık ikinci test aynı marka biraz daha silik çıktı sebebi ne olabilir bir sorun yoktur değil mi yurtdışında olduğumuz için haftaya çarşamba günü gidecek doktora hesaplamaya göre de yarın regli olması gerekiyordu. Ve yine hesaplamaya göre muhtemelen üç hafta üç gün lük. Bunu okuyan arkadaşım bilgi verebilirseniz çok sevinirim

suraterra yani silik veya değil önemli değil aynı testte olsa farklılık gösterebilir en güzeli kanda çıkar bazen testler bile yanılabiliyor koyu renk açık renk diye bakmayın siz

Duruliyaninannesi 🥰😘😘😘ozaman hamileyiz bizzz bariz gözüküyor zaten çizgiler ama biri hep daha net.o kadar aşırı halsiz ve uyuyor ki kasık ve bacak sızlamaları ha bir de geçen hafta bir an da pembemsi bir leke geldi sonra hastalanır dedik bir daha bir şey göremedik bu hallerinden şüphelendik zaten. ❤️🌺🌺