HurremSultan inanın aynı hissiyattayım ben de,yumurtlama takibi yapıyorduk yumurtlama bitiminde son iki gün kala afedersiniz ilişki yaşadılar Yani o günden bugüne 17 gün olmuş aslında. gerçekten çok yeni bir durum. Kanda çıkıyor gebelik testlerinde çıkıyor. altüst olduk dış gebelik denilince :( Ne olur dualarınızı esirgemeyin çok istiyordu
hamilemiyim??? Resimli
Milk-2212 evet hem karından hem de vajinadan ultrasonla baktılar. Aslında herkesi için de çok erken bir durum. Ultrason doktorumuz aslında her şeyin çok güzel normal olduğunu söyledi sadece keseyi göremiyorum bu sizi korkutmasın çünkü hafta olarak çok erken demişti. daha sonra ultrason ve kan tahlili inceleyen doktor korkuttu bizi. Yani şunu şurasında adet gecikmesi üç gün oldu çok yeni ama değil mi ya
suraterra evet cok yeni kese gorunmez bende daha gitmiyorum beklicem bende korkuyorum vajinal ultrasonla baktirmaya dusuk bisey olmasin ama doktor kesin bakar
suraterra ya siz bakmayın bütün olasılıklar söyleniyor dış gebelik de hemen belli olmuyor. O yzden korkmuş olabilirsiniz ama hiç korkmayın. Benim doktorum özellikle muayene etmedi. Çok erken bekle 5 6 haftalık olunca gel ki keseyi görelim diye. Kanda çıktıysa bekle acele etme. Korkutma da kendini. Çok sağlıklı bir gebelik geciriceksin emin ol yeter ki stres yapma canım
HurremSultan buna çok ihtiyacım vardı ❤️❤️ çok teşekkür eserim.evet 6 hafta olana kadar beklicez erken gitmemek en doğrusu. Bundan 7 yıl önce 6 haftamda ultrasona girmiştim herşey normaldi kese ve bebek vardı fakat çok küçüktü. 9 haftada tekrar randevuya gittiğim de iki kese çıkmıştı :) yani ikizlerimden biri geç döllenmişti şimdi 7 yaşında ikizlerim var Allahım bunu da nasip etsin sağlıkla afiyetle
Milk-2212 canim üzülme Allah in izniyle yoktur oyle bişey gec döllenme den kaynakli olabiliyor insallah degerlerin yükselir
Duruliyaninannesi çok teşekkür ederim canım 48 saat arayla kan veriyoruz bhcg 118 sonra 147 oldu yarın tekrar kan vereceğim.son gittiğim de ultrasona almadı gözükmez diye iyi ki de almamış. Bu sonuç iyi mi bilmiyorum ama artış baya bar demişti.6 haftalık olana kadar bu şekilde kan verilecekmiş sanırım.tabi yinede normal gebelik dış gebelik geç döllenme tarzında bir konuşma yaptı galiba net bişey yok sağlıklımı değil mi hala anlamadım.:(
suraterra hiç kan testi yaptırıp strese sokma kendini. Bu acele neden tamma hamilesin. Rahat ol. Yapacak birsey yok beklemekten başka. Lütfen doktorlarinizi iyi seçin. Size stresten başka birsey katmıyor 2 günde bir kan vermek
HurremSultan aşkım bende hiç istemiyorum gitmeyi ama insanı öyle bir korkutuyorlar ki ne yapacağımı şaşırdım.stres değil işkence ya resmen içime akıtıyorum kahroluyorum çocuklarım görmesin diye.bizi devamlı acile yönlendiriyorlar aptal gibi başta biz gittik acile jinekolog bulamadık diye. Masustan hamilelik şüphesi var kasık ağrıları çok deyince eşim, güya o na göre çözümdü ki böyle bir şey de ağrı falan yoktu. Burası amerika saçma bir sistemleri var ve biz sanki kaşındık onlar o yeee herşey yolunda diyecek bizi sevk edecek! Biz zaten eşimin acelesi Ike acile öyle mal gibi girince bunlarda baştan beri riskli bakmaya başladılar gibi geliyor bana.o rakamlar dan sonuçlardan da bir şey anlamayınca ben!
Duruliyaninannesi progesteron 24,1 olmus sizce normal mi
Milk-2212 progestron degil beta hcg degerii bakmaniz gerekiyor
Duruliyaninannesi hcg degeri en son 2819,21 olmus progesteron cok dusuk 7,7 ama simdi olmus 24 daha nekadar yukselmesi lazim