• Muhabbet
  • Keyifler nasıl kızlarım?💛💚😍💜💙

Herkese merhaba. Nasılsınız konuşmayalı? Bayadır aktiv değildim ara sıra girip 1 ,2 yorum atıp çıkıyordum. Annelik biraz zor geçiyor..🥺 ama dünyanın en güzel zorluğu diyebilirim, allah isteyen herkese böyle zorluklar yaşatsın🥰
Neler yapıyorsunuz bakalım? Kimler hamile kimler doğurdu? Aşk hayatınız ne alemde? Bebişler nasıl? Bizim bebiş tam 26 günlük 1 ay olmasına az kaldı.. daha dün kafasını çıkaramıyordum ne ara 26 gün oldu gjfjfjdjjdj Varmı dedikodu? Fkfksjs

MedavikPastam hamileyim 14+4 günlük , bir an önce doğsun istiyorum 😂 hamilelik zorlu geçiyor, aşk hayatıma gelirsek şuan eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 😂 bir an önce kavuşmak istiyorum bebelerden dolayı, çünkü benim bebelerim babadan korkan ve baba sözü dinleyen bebeler , beni tımarhaneye sokmalarına az kaldı o gömleği giymeme az kaldı yani 😂 annelik hoş güzel ama zor bişey, Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah 😘

MedavikPastam ay Allah’ım sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerimize çok aminnn🤲🏻 bizde dedikodu hiç yokk ailecek gribiz kısır döngüye girdik resmen kızım bize bulaştırdı ben kocama kocam bana benden kızıma sürekli birbirimize bulaşıyo geçmiyo tükenmek üzereyim ve en zoru kocamm o hasta olunca 1.5 yaşında ki kızımdan beter 🤧🤧

Rouge koşarak uzaklaşın bence hayatınızın en güzel evresindesiniz 🥲😂

veraeyl hahahaahha bu dogru valla bende istemiyorum kosarak kacıyorum bu konulardan 😂ben evlenmeden önce böyle sohbet postları acılıyordu o zamanlar bekarlar vardı bende onlardandım ama sorular hep evlilere yönelikti şimdi forumun hamile dönemindeyiz aramızda cok sevdigim kişiler de dahil hamile bu sefer sorular hamilelere biz yokmuşcasına😂

MedavikPastam hello burda yenyim önceden hesabım vardı ama kaybettim bunuda uzun zamandır indiridm ama yeni üye oldum
            Doğumuma az kaldı 32 haftalık gebeyim 1 buçuk yaşında kızım var doğum korkusu lohusalık korkusu sardı diyebilirz suanda bunları düşünüyorum sizde sağlıklı büyütün bebeğinizi😍

Rouge aaa ayıp ettin 1 hafta sonra buraya hamileymişim diye yazmada 😂😂😂 kız sana annellik çok yakışır niye öyle diyosun ki ne bilim bence aşırı tatlı bi anne olursun ve korumacı asla kimseye sevdirmezsin gibime geliyor doğru mu hissediyorum acaba😂😂

MedavikPastam Biz de 27 haftalık olduk 🌸 hadii az kaldı insallahh doğurucammm bir an önce doğurmak istiyorum inan ki 🙈 küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum çok şükür hallettik 🧡 vee çocuk odası takımını bekliyorum bu sefer odasını ayırmak için , diğer minnak geldiğinde zorlanmayayim diyee 😅 benim için şu bı kaç ay çok dolu geciyorr 😅

MedavikPastam ma şa Allah
                  Ben bu gün iptal bi vazeytteyim kızım hasta gece uyumadık ve şu an hastanedeyiz bir hafta kalacakmış o kadar ağladı ki ben de ağlıuorum hamiliğimin 30. Haftasındayıb garibim daha ben bişey yiyemediğim için o da aç sanırım🙂

MedavikPastam iyiyiz vallahi taze anne seni sormalı 😄 benim de kızım hastaydı perşembeden beri çok şükür hastaneye gitmeye gerek kalmadan toparladı şimdi kızımla birlikte kuaföre gideceğiz ben bakıma kızım da durursa ilk defa saçlarını kestireceğiz 2.5 yaşında hiç kesmedik biraz toparlasn istiyorum

Ask_hosmus yaaa suuusss yaaa sussss size ne oluyor her postta hamile ol da ol agzınızı acmayın zaten hastayım 🥲allah korusun yarabbim ben ne anlarım bebekten hamilelikten ama anne olsam herkese sevdiririm herkesten sevgi alsın özgüvenli olsun sevgi dolu bu duyguya doymus bir cocuk olsun bıcır bıcır sıcak kanlı tonton bisey olsun sadece öptürmem cünkü bende hic bir bebeği öpmüyorum günah yazık ama yabani gibi büyütmem herkes sevsin bu beni mutlu eder yani ..cok korurum o dogru son nefesime kadar en iyi sekilde yasatıcam her kararının arkasında olarak bir cocuk yaparsam onu tüm sevgim enerjimle büyütücem o tadı cıkarana kadar ikinciyi yapmicam ki planladıgım gibi disiplinle büyüteyim yoksa yorgunluktan ona buna yetişmekten hamilelikten ilk çocugu büyütemiyor insan çöküyor bunalıyor

Ask_hosmus hamileliğin keyfini çıkar. Ye İç eğlen hamilelik gibi güzel bir şey yok, ben şimdjden özledim hamileliğimi😃İnşallah kavuşursunuz bir an önce eşinle canım🥰

veraeyl Aaa allah şifa versin tez zamanda. Valla ilaçlar geçirmiyor tek çare limonlu çay. Sıcak sıcak için günde 3,4 kez. Bizi ancak limonlu çay iyileştiriyordu 😬

Rouge Aman keyfini çıkar gerçekten. Bebek olduktan sonra insan kendini unutuyor

Bsrkaya Sağlıkla gelsin inşallah. Hahahah inan doğurunca keşke biraz daha karnımda kalsaydı diyosun🤣