• Muhabbet
  • Rüyadan anlayan varsa bakabilir mi ?

Ben kaynanamla 1 yıl olcak görüşmüyorum yakınımda oturuyor baya şeyler yaşadık hatta bu yüzden görüşmüyorum şeytan görsün yüzünü neyse dün gece rüyamda annem bize gelmişti kızımla ilgilenmeye sonra eve bi kadınla kızı gelecekti bundan haberim var bekliyorum gelcekler diye sonra kapı çalıyor kaynanamla birlikte gelmişler kaynanam el uzatıyor öpeyim diye ben öpmüyorum sonra o bana sıkı sıkı sarılıyor yanağımdan öpüyor sonra ben kadınla sarılıyorum hoş beş falan sonra uyandım bi sağa bi sola tükürdüm tövbe tövbe kabus gibiydi bunun anlamı nedir ya hiç aklımada gelmiyor kaynanam bilinçaltımın bir oyunumu

etoile büyük konuşmak istemem ama helal etmiyorum hakkımı susuz kalsa bir bardak su vermem ki normalde çok vicdanlı merhametli bi insanım benim kadınlığıma anneliğime laf söyledi çok şeyler yaşadım çok laf duydum ama bunlarda sinir anında olur sonra unutulur kafası var ben öyle değilim unutmam bir susarım 2 susarım 3. Ye ayıptır söylemesi sıçarım ağzına geçenlerde eşimle konuşmuş kızı üzme ben onu seviyorum bana saygısızlığı olmadı küslük iyi değil falan diye kesinlikle barışmam dedim eşime çok şey varda yazıp sıkmak istemiyorum kimseyi

ddbbee_5 helallik almak istiyordur yüksek ihtimalle bence barış ölümlü dünya sonuçta hatası çok büyük olabilir ama büyüklük sende kalsın canım♥️🌸

kimkibu teşekkür ederim yorumunuz için 💕🥰 düşünücem ya bi keresinde yine küslük oldu barıştım yine aynı şeyler oldu bu yüzden şuan kafam rahat ondan dolayı yine aynı şeyleri yaşarım diye istemiyorum

ddbbee_5 sen bilirsin ama ölümlü dünya hani sana samimi ol eskisi gibi ol diyemem ama bir selamın olsun en azından eşinin hatrına ölüm ne zman geleceği belli olmuyor ama sana ne yaptığını bilmiyorum ne kadar ağır mesela sana bunu diyorum evet ama ben bir yıldır büyük kız kardeşimle ve eşiyle konuşmuyorum rabbim de nasip etmesin ama sebebi borcumun üstüne konup üzerine de bana ağza gelen küfürleri lafları etmeleri haklıyım yani günahı onların üzerine 🫶🫶🫶🫶 sen de senin için iyi olanı yap konulup iki gün sonra aranızı Dalan bozar mı öyle biri mi bunları düşün

ddbbee_5 bak çok saçma ve klişe olacak ALLAH’ın hakkı 3 tür😁yine barış sonuçta eşin seni biliyor bir sorun olursa arkanda da durur bence bu yapacağın şeyle eşinin de gönlü hoş olur tabi karar senin canım umarım verdiğin karardan hiç bir zman pişman olmazsın🥰🌸

sadbarbie konulup iki gün sonra aranızı Dalan bozar mı öyle biri mi bunları düşün

Tamda böyle biri biz eşimle 9. Ayda boşanma aşamasına geldik 3 ay sonra barıştık ailesiylede barıştım hamile kaldım hamileliğimin 34. Haftasında ben eiimin abisiyle konuşmuyorum diye annemi arayıp bi karış …mıyla oğlumu parmağında çeviriyor niye abisiyle görüşmüyor diye anneme hakaretler etti sonra doğum oldu kızım 1 yaşına gelmesine yakın yine barıştık sonra uzun süre sonra eşimle yine tartıştık bu sefer kaynanamı annesi diye anne yerine koyup oğluna sahip çıksın diye çağırdım bana kadınlığıma anneliğime laf söyledi bu sefer bende susmayıp çirkinleştim ağzının payını verdim bu yüzden görüşmüyorum 2 oldu bana hakaret ediyor sustum hep yine barışsam yine aynısını yapmayacağına güvenmiyorum bu yüzden istemiyorum

kimkibu eşim önceden çok anneciydi hep annesi doğruydu ona göre bu son tartışmadan sonra eskisi gibi annesiyle görüşmüyor neden bilmiyorum ben hiç bişey demedim dememde hatta kızımı benim söylememle götürüyor annesine bu sıralar ama annesiyle ne kadar az görüşürse biz o kadar iyiyiz eşime etkisi çoktu eskiden bu yüzden hep kavga ederdik şimdi ben barışsam yine sıkı fıkı olcaz ve yine sorunlar olcak bundan korkuyorum

ddbbee_5 sıkı fıkı olmadan durmaz mı bu o zman boşver kafan rahatını bozma

kimkibu konuştum defalarca ama annesiyle ne zaman bir araya gelip bizim hakkımızda konuşsalar etkiliyor eşimi ilkindede çok konuştum barıştıktan sonra yine aynı oldu 2 kere aynı şeyleri yaşadım bu sefer istemiyorum ya içime sinmiyor zaten

sadbarbie durmuyor valla böyle direk değilde laflarını alttan alttan söyleyip etkiliyor eşimi bu yüzden yine aynı şekilde olur diye uzak durucam eşim görüşsün annesidir torununuda götürür sevdirir getirir yeterli benim için sakınmıyorum zaten