Kızlar adetliydim en son pazar günü yapmıştık üstünden 1 haftadan fazla geçti bu gece yıkandım kokulandim hatta ben teklif ettim çok özledim junioru falan yok dedi cikladı iç çekti masaj istedi benim isteklerimi yapma benden masaj bekle deyip kızdım temizlik konusu geçti ev işi falan elini alıp götürdüm tek kıl dahi yok burdan firsat kalmıyor Kuru yeni yıkanmış yumuşacık ya hangi erkek olsa dayanamaz bence yine tık yok neyse konu kapandı sarmaş dolaş uyuduk o halimizı goren bunlar şuan sevisiyordur der kollarımız bacaklarimiz birbirine dolali neyse uyuduk öyle sabah ben uyandım bı baktım bu arkamdan yaslamış bana semsert bana o bile yetecek nerdeyse herif uyandı tık yok gelmiş birde diyorki bu niye kalkiyo her sabah ya 8 9 gündür yapmazsan normal neyse 20 gün olsun30 gün olsun boşver yapma diyorum gülüyor çok canımı sıkıyor bu mevzular iş saati geldi yoksa yapardık falan dedi de keyfim bozuldu yatırdı önünü zor duzledi düşünün yani erekte sorunu yok seks süremiz aşırı uzadı performansi çok çok iyi istediği gibi uzatıyor ama kalktığı halde neden istemesinki sevgisizlik aldatma vs olamaz telefonu hep elimde adam 7de cikar4 5 olmadan evde abisiyle aynı iş yeri beraber gider gelir dışarı hayatı ekstra yok bende mi eksik var kendimde kusur aramak istemiyorum seksi gecelikler giyerim suslenirim kokulanirim goguslerimi çok sever öper üstlerini emer öyle ise gider gece opmeden uyumaz ama konu sekse dönmüyor işten gelir öper sarılır şaplakcıdir ama tatlıya baglayamiyoruz