sadece08 Burnumageliyoduslkmsn sabah her erkegin oyleki kalktiginda gayet normal yorgun olabilir is geregi aklina takilan birsey olabilir normal yani bizler bile yorgun oluyoruz
Burnumageliyoduslkmsn sadece08 biliyorum sabah erektesini ama mesela erkekler düşkün olur ya o düşkünlük bende var sapık gibisin diyor bana yaparken çok iyi kendisinde diyor yaparken birakasim gelmiyor duştan sonra aklıma gelmiyor diyor sorun isteksiz olması
Burnumageliyoduslkmsn dkvkgld sildegra aşko 50 mg aldim tanesi 150 teleeeee yarısını meyve suyuna kattım içti 😂 seks bitince duşta söyledim çok kızdı zjsjsjs sakaya vurdum saçmalama şakaydı dedim ama azar yedim djdjs
pera Burnumageliyoduslkmsn bende aynı dertten muzdarip biri olarak en kısa zamanda aynı yöntemle deneyeceğim teşekkürler 😂 ama sormak istediğim birşey var acaba yan etkisi olur mu ya bı an gözüm korktu
Burnumageliyoduslkmsn pera cano bazılarında hafif baş ağrısı karın ağrısı yapıyormuş ama hic bişey olmadı bacaklarım zangir zangir hala üstelik yarısını verdim sen düşün
sblcannn Yazdıklarını okuyunca ben bile hoşlandım ki asla özel hazırlanmam eşim geçirecek sebep arar 😂😅 Bu nasıl adam öylee sen gibi kokulanıp giyinsem adam üstümden inmez kıymetini bilsinn lütgen