Kızlar 160 boy 74 kg iştahımı durduramıyorum 2 gün diyet 3. Gün hoop sil baştan. Bitki , zayıflama çayı bişey kullanıp yapıp bu benim iştahımı kesti diyen var mı lütfennn

Dert keder Sabihi olunca bacım istah anca öyle kesiliyor 😅

asogl yemeklerden önce 1 2 bardak su içerseniz mideyi doldurmuş olursunuz daha az yersiniz. Daha az yedikçe erken doymaya başlarsınız sonra mide küçülür canınız istese bile yer kalmadığı için yiyemezsiniz. Gün içinde mesguliyetiniz yoksa can sıkıntısından sürekli yemek istersiniz o yüzden bi işle uğraşın ya da günlük işinizi halledip yürüyüşe çıkın vs. Bazı insanlar yürüyüş ten geldiği zaman canı hiçbir şey istemiyor belki o zaman da daha az yemis olursunuz. Hamur işi ve abur cubur hariç her şeyden yiyin ama ölçülü yiyin spor yapın zayiflarsiniz. Zayıflama çayı falan hikaye. Annem yıllardır zayıflamak için kullanmadığı kalmadı hiçbirinde kilo veremedi hatta birinde acillik oldu. Nasil zayıfladı? Diyetisyene gitti spora gitti zayıfladı. Aslında yaptığımız şey diyet falan değil sağlıklı yaşamak. İnsanlar sağlıklı yaşamadıkları için kilo alıyorlar. Sağlık için güzel beslenip spor yapmak şart.

Kızlar bende 1.58 boy 68 kilo ama göbeğim çok var napacam ya

zmran Instagram da zulallemutlugunler takip edebilirsiniz

zmran ben suan emzirdigim icin bisey yapmiyorum 160 boyum 58 kiloyum hedefim 52 emzirmem bittikten sonra denerim belki ama hamile kalmadan once denedigim ve ise yarayan bi tarif bulmustum tam kilo vermistim ki hamile olduğumu ogrendim bıraktım 1 ayda 4 kilo vermistim sabah ac karna bi bardaga sicak su icine turk kahvesi ve limon suyu sıkıp icoyodum tarcin varmiydi icinde hatırlamıyorum ama tok tutar koyabilirsin tabi bi saglik sorurnun yoksa dene

asogl xirtea yelizin cayi 15 kilo vermistim hamile kalmadan once bir donem kullandim.verdim ilac kullanmiyor olman gerrkiyor zaten sanada soruyor bunu.arkadasimin ablasi 19 kilo verdi onun arkadaslari tahlil yaptirmislar zarari olup ollmadigina dair ona guvenerek aldim

asogl bende 170 o kilodayım. Ben böyle mutluyum ama kocam mutlu mu değil mi anlamıyorum 😂😂

asogl Trendyol da çay var harmana diye 3 gündür kullanıyorum iştahım sıfır tatlı isteğim çok az diyet spor yapıyorum 172 boy 100 kg 4 5 ay sonra bakalım neler olacak

Askkadini açıkcası ben emmziriince ben açıkıyorum iştahım acıkıyor iradeli olsam aç kalanbilsem kilo verirdim ama mallesef

Deleted18 bende iradeli bi insam deilim normlade günde 2 ekmek yerdim dogum yaptim yapali benim istah bi gitti dahada gelemdi kus kadar yiyorum bazen gunde 1 kez yiyorum bazen yemek yemeyi unutuyorum

3 ay sonra

hsrtunlu
              Nasıl gidiyor kilo verdiniz mi bende kullanmaya başladım yeni