Pembepanter33 Kızlar eşimle geçenki birlikteliğimizde komik gelicek ama gözümü kapattım ve özcan denizle birlikte olduğumu hissettim ve aşırı zevk verdi ilk defa böyle bişey yaşadım ve bunu yapan çokmuş araştırdım komşusunu düşünen çevresini düşünerek yapan bile varmış bende neden birden bire böyle bişey oldu bilmiyorum ama günah boyutu beni durdurdu birdaha yapmayacağım kesin siz yapıyormusunuz?
Sahra5 Pembepanter33 yani şimdi ben zaten eşine hayranlık duyan birisiyim😄😄😄 başkasını düşünme gereği duymadım hiç
Buzlulimonatam Pembepanter33 bunu eşin yapsa burda post açardın ve eminim hepimiz de saydırırdık o yüzden lütfen size yapılmasını istemediğiniz şeyi sizde eşinize yapmayın 💕
Deleted_12 Pembepanter33 ya şimdi gerçekten hiç doğru bir davranış degil sen değilde eşin ilişki sırasında eski sevgilisini düşünse o şekilde devam etse ne kadar doğru olur senin için düşün bi bakalım yanlış davranış biçimi aklına biri gelecekse o sırada eşin gelecek ya sevdiğin adamı düşünücüksen daha önce yaptığınız en iyi seksi düşünüp daha fazla zevke geliceksin elin adamını düşünürek değil bu postu eşin görse belkide hoş şeyler olmayacak aranız acılıcak yanlış davranma biçimi gerçekten diyecek bişey yok yani ileri sex hayatında kocanı düşün derim elin adamını degil :)
Etipetito Pembepanter33 Bencede son olsun Ne kadar çirkin bişey yaptığınin farkındamısın Eşine de biliyor mu özcan denizi düşünerek yaptığını🙄
Pembepanter33 Akrep üzerinden 1 ay geçti neredeyse bir daha öyle birşeyi düşünmeyi bile düşünmedim nasıl bu kadar benden emin olabiliyorsunuz
TombulHatun Pembepanter33 komik değil de iğrenç geldi açıkçası, eşim başka bir kadını düşünerek benimle birlikte olsa çok gurur kırıcı olur, sen kocana değil de resmen Özcan denize zevklenmişsin. Çok çirkin ve çok yanlış
superisi_ Pembepanter33 Çok iğrenç bişey bence. Neyse hadi yaptın bari başkasını düşün Özcan Deniz nedir 😁😁
Pembepanter33 superisi_ bende daha sonrasında yanlışın farkına vardım ama o an elimde olmadan oldu o aralar sürekli özcan deniz dinleyip duruyordum kliplerini falan izliyordum ne biliyim bi anda gözüme geldi yani ben zaten gözüm açık ilişki yaşayamıyorum gözümü kapatırım e karanlıkta olunca
Eskobar Pembepanter33 hadi önceden birliktelik olsada hayal etsen nerden biliyon kız nasıl şey ettiğini kocan o senin özcan deniz ne alaka😂😂😂 Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış 😂😂😂😂😂
Canemin_1 Pembepanter33 ben pek sevmiyorum böyle şeyleri . Zevk vericekse eşim versin hiç kimseyi hayal etmedim daha önce
bitterdelisi24 Pembepanter33 ay yok ya git baskasıyla yap daha iyi o an baskasını nasıl dusunebilirsin ki eşinin kollarındayken .. kötu niyet baska bırsey değil
310323 Pembepanter33 bence de fazlasıyla iğrenç bişey bu hayal ettiğiniz şey. Sonuçta eşinizleyken hayal bile olsa farklı Bi erkek vucudundan bahsediyorsunuz🤮
yokolmaz Pembepanter33 komik degil Ama igrenc Bisey, esin Baskasini dusunerek ypsa ne dusunursunuz onu once kndinze sorup tekrar dusunun derim, benim icin her konuda esim vardir, elin adamini ne ypayim benim yanimda yigidim varken.
demka Pembepanter33 bu nasıl bişey ya resmen eşinin gözü önünde onu aldatmak gibi bişey gerçekten çok iğrenç
bukito Pembepanter33 önceden yapardım,ricky martinin erkek sanıldığı zamanlarda mesela onu düşünmüşlüğüm vardır😂