Premses41 son adrt tarhin 16 ağustos tahlilden de bariz Gebesin canım hayırlı olsun değerler daha çok çıkmış son verdiğin tahlilde

Değerler gayet güzel artmış gayette belli Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Premses41 ohaaa baya yüksek çıkmış dur bulup bende kendiminkini atayım bende igrendigimde 7+6 haftaliktin yani 2 aylık olmuştu seninkide baya büyümüş oran yuksek baya

Yok canım ekliyemiyorum uygulama görsel desteklemiyor diyor ama degerim 167423.50 biri bu digeride 10000.00 ikiside aynı gün yaptırmıştım kalbi bile atmaya başlamış benim haberim bile yoktu😂

Değer gayet güzel artmış. Sağlıklı bir gebelik gibi duruyor ama doktor daha iyi bilir tabi ki. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥲

Premses41 maşallah ben 13 değerle öğrenmiştim 5.000değerde kontrole gel demişti doktorum hayırlı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻🧿♥️

dertlimommy cnn ogrenmek değilde sağlıklı olması önemli bir oğlum var 1 kimyasal 1 düşük yaşadım korkuyorum

Premses41 adet oldum ondan sonraki ay tam adet gunumdetatilde oluyirdukbende adet geciktirici kullandim tam 7 gün sonrada olmadım bende o yüzden olmadım dedim üstüne durmadım aradan zaman gecti kusuyorum halsizimherkes test yap dedi yapmadım esim gel alalım dedi yaptim bi baktik hamileyim😂

Premses41 yok olmamış hatta alkol içtik eşimle oda dokunmamış Allah’tan sonrada tovbe ettim icmedim birdaha bugün oğlum 5ay 21 günlük oldu ve diş çıkarttı gayet saglikli onsallah sende sag sağlam kucağına alırsın yavrunu🙏💖