Merhabaa kızlarımm Nasılsınız Geceniz Nasıl Geciyorrrrr ✨ Biz akşam yemeğini yedik birde perideye gireyim dedim herkes çok sessiz 🤫 havalardan mıdır nedir bugün bir tık modum düsüktü benimdee 🥴 hiç birşey yapmama isteği vardı öyle de yaptım 🤭 Sizin nasıl geçiyor geceniizzzz 🫶 Neler yapıyorsunuz evlerinizin içinde merak ettim vallahiii 😅 ayy kızlar kızıma tuvalet eğitimi veriyorum demiştim bilenler bilir, çiş hallettik çok şükür cisimizi hep tuvalete yapiyoruz sabah akşam altına yapmıyor hic, ama kakamizi yapmiyoruz. Tutuyoruz. Hem baya bayaa tutuyor. 3 4 gün oldu kakaya nasıl alıstırcam ben bu kizaa tuvalet eğitimi veren annelerimizzz tüyolarınızı bekliyorumm 🌸🫠
Ee daha daha Nasılsınız 😅
Bsrkaya Ben de eve gel yemek hazırla, mutfağı topla daha yeni oturdum. Birazdan kızım uyur bizde eşimle film gecesi yapmayı planlıyoruz tabi ben son anda vazgeçmezsem 😁 bu ara sanırım havalardan bir mod düşüklüğü var herkeste. Ben kızıma tuvalet eğitimi verdim aslında verdim mi vermedim mi anlamadım ama şöyle anlatayım. Kızım önce kakasını öğrendi. Yazın sürekli parkeye yapıyordu denk getiremiyorduk tuvaleti. Ben de onunla konuşuyordum bak bu kakan bunu tuvalete yapmalıyız aaa kızım kakasını yapmış alkışş diyordum. Sonrasında kızım kaka demeye başladı hatta ilk eşime kaka demiş eşimde kavun diyor herhalde canı kavun istiyor demişti 😂😂😂 böylelikle çözdük. Kızın belki kızımdan büyüktür benimki bile bu şekilde çözdüyse seninki de çözer canımcım
Bsrkaya iyi akşamlar 😂
Bizde cocuklarla yemegi çoktan yedik, çay koydum ,eşimin gelmesini bekliyorum, mesaiye kaldı bugün, gece gelecek 🥲 bugün gerçekten ben de hic bir şey yapmadım. Bir o koltuk bir bu koltuk yattim hep. Şuanda da yatarak yazıyorum, ayaklar havada 🤣🤣
Ben kızıma 3 yaşına girmesine bir kaç gün kala tuvalet eğitimi vermeye başlamıştım. 5 günde öğrenmişti tuvaleti, ilk günler altına kaçırdığı oldu tabi, ama hic kızmadım. Çişini kolaylıkla öğrenmişti benim kızda, ama kakasından korkuyordu 🤣 tuvalete kaka yaparken çıkıyooor diye ağlayarak yapıyordu 😂😂 yaptıktan sonra da bakıp bakıp ağlıyordu, sanki öcü 🤣🤣 bende kakasında çok zorlandım. Kakası olduğu halde tutuyordu, 3-4 gün yapmiyordu, bu sefer de kabız oluyordu. 🤷🏻♀️ kakasını yaptiktan sonra bay bay diyerek şarkılar söyleyerek gönderiyorduk, hoşuna gidiyordu 😂😂 yaklaşık 3 ay da zor alıştı kakasına, hep ağlıyordu. Daha yeni yeni anne kaka yapcam diyor. Normalde hiç söylemezdi, ben hareketlerinden anlardim ama tutuyordu kendini. Alıştı şimdilik, şimdi kendisi diyor, anne ben kaka yapcam sonra da bay bay dicem diyor 🤣🤣 tamam kızım deyip gidiyoruz tuvalete. Biraz zaman alıyor alışmaları ya, senin kızda 2 yaşında, en inat oldukları dönemler, Allah sabır versin sana 😂
belladonna Kız biz bı kakayi denk getiremedik getirdik 2 3 sefer korktu bu sefer de tutuyor 🤭
Bsrkaya ayy bugün bitek ben arı gibi çalışmışım kiizzz😂😂 iki gündür veletler hasta ama gezmeden geri kalmadık dün gece 12 de evden çıktık ailecek gece 3 de eve geldik😜 sabahtan beri de kaynanamda koştur koştur eve gel kocayı işe gönder evi topla şimdi de çekirdek yiyorum birazdan kalkıp yarım kalan konserve işimi halledicem 😍🐂 9 kavanoz yaptım birazdan da Bi o kadar çıkar inşallah. Bu sene bana yeter o kadar diye düşünüyorum 😁😁
Bsrkaya benim kız da önce kakayı öğrendi ama dediğim gibi ben eğitim vermedim püf noktalarını bilmiyorum
- Düzenlendi
HurremSultan vallahi kızz sen ne yaptın öyle bugün maşallah de gotunu kası nazarlara falan gelirsin 😅 nereye gittiniz kız gecenin 3u
belladonna aayy iyi bari sen yırtmıssin 😅