Kızlar özet geçeceğim eşimin iş yerinde başından beri kiskandigim bi kadin var. Kadin 40 kusur yaşında eşim 27 falan daha önce eşimin iş yeri uzaktaydi ve bu kadinlarla gidip geliyodu işe özel arabayla sonra iş yeri bulunduğumuz yere yakına taşındı ben başından beri bu kadindan kiskandim onu neden bilmiyorum ama öyle kıskandım. Kadin evli ama devamli erkeklerle konuşuyor diye adı çıktı bizim burda ondan kıskandım belkide. Geçen yine bu kadin biriyle konuşmuş duyuldu yind boşanmıyo eşinden de. Neyse bi kaç eşimle konusmalarini gördüm whatsappda eşim silmemisti işte yol parasi hakkinda falan ama hic birbirlerine abla ablam falan dememisler bi kiskandim yine o zamanlar. Şimdi de eşimin whatsappi bende de var girili web whatsappdan kendime girdim geçen burda bu kadının arkadaşlarından birinin nişanı oldu o arkadaş da eşimin akrabası fotoğraf cekilmis eşim nişanlanan kiz ve onun nişanlısı ile üçü bugün de bu kadin ona whatsapptan 3unun fotosunu atıyo eşimde sanırım kadın ise gelmemiş geçmiş olsun iyi misin yazmış ya bu ne ya delirdim şuan yazdım eşime aldatıyormu napiyo bu beni ya abla dememis yine hic demedi de zaten iyi biri diye savundu hep o kadının hakkında dedikodu ciktiginda ona bu kadın böyle yapmış dedikce iyi dedi.
Bu ne şimdi napmam gerekiyor elim ayağım titriyor sinirden.
Kizlarrrr
Kimse yok mu ya
milkshake yani normal şartlarda iş arkadaşına geçmiş olsun yazmasını sorun etmem ama, eşinin kadını sürekli savunması, Bu kadar hakkında dedikodu çıkmış bir kadınla sohbet etmesi de yanlış, Öyle bir niyeti yoksa bile insan kendiyle dedikodusu çıkar diye korkar da konuşmaz. Sen rahatsız olduğunu belirt eşine düzgünce konuş anlat
milkshake kadın abla denmesinden hoşlanmıyordur belkide ondan abla demiyordur fakat eşinin devamlı onu savunması birde ateş olmayan yerden duman çıkmaz kanısındayım ben böyle bir tiple konuşurken 5 kere düşünmek gerekiyor bana göre işte iş konuşucaksın muhabbeti keseceksin fazla muhabbet mide bulandırır
TombulHatun yani benim sinir olduğumu bildiği halde onu gülerek savundu bana belki şaka manasindaydi bilemem ama iyi birisi bence bana bi yanlışı yok dedi şimdi de o kadının buna fotoğraf atıp onunda geçmiş olsun iyi misin demesi beni daha da şüphelendiriyor
Susunbebekuyuyo belkide ondan demiyor olabilir mesajlari da hiç silmedi zaten iş konuşuldu hep whatsappta da yol parası verilecekti bunlara onu konuştular falan ama simdi böyle olmasi ne alaka
milkshake yanii şöyle dusunursek bul gibi çıtır karısı varken , gidip De buruşuk birini merak ediyorsa eşinde sorun var derimm 🤭 40 yaşında diyosun yanii şöyle ben olsam len bunda ne bulabilir ki derim buruşmuş deri de 😂 eşin demek ki 40 yaşına kadar düştüyse bence kıskanma eşinin adına üzül attan inip essege binmek istiyor belli ki. Vee hiç kıskandığını belli etme. Bakalım ne yapacak 40 yaşındaki anası yaşındaki kadına 😂 vallahii gülerim yaniii bu kadar da arsız olunmaz ki. Kadın belli ki aranıyor zaten. Eşinde senin o kadar ikazlarina rağmen kadinla gorusuyorsa eşinde arıyor belli ki , eşinin lugatinda teyze diye bir kavram yok o zaman. Çok üzüldüm. Vee bilemedim o saatten sonra benim eşim olmaz yani. Millet kime ne yapacağını şaşırmış.
milkshake Kadın bir bütün olarak yanlış sana yanlışı olmasına gerek yok deseydin. Yanlışı yok diye de muhabbeti ilerletmeye de gerek yok yani
Bsrkaya zaten gitmek istiyorsa o kadına gitsin modundaydim hatta dedim ki kadınla ne alakan varsa söyle benimle daha fazla muhattap olmak zorunda kalma dedim yarin bunu kendi kocasina yapip aldatan baskasiyla gider evlenir bide onu aldatir yani alışmış demekki kadin. Yarin bizimkine de gotune tekmeyi atar aldatir
TombulHatun gerçekten ne yapacağımı ne diyecegimi şaşırdım
milkshake ne alaka yani sürekli onu savunması avukatımı sanki? Diyelimki kadın gerçekten iyi biri görmese duymasa neden sürekli adı biriyle konusuyo diye çıksın? Eşinin sırf bunun için bile uzak durması lazım yanlıs anlayan olur adımız çıkar vs diye. Ve açıkca söylüyorum ki erkeklerin %70 inde Bal eski petekten yenir mantıgı var. Kendilerinden olgun kadın görünce bir cogunun dibi düşüyor.. bence eşini al karşına güzelce konuş rahatsızlıklarını dile getir istemediğini söyle mesafe koyması gerektiğini söyle.
İş arkadaşı büyük ve samimi asla gelemem şöyle ben hamile idim eşime iş yerinde yemekhanede çalışan bir abla doğacak bebeğime yelek örmek istemiş eşimde bir ara bana söyledi benim de kızdığım bir vakitteydi bişeye sinirlenmiştim sma hatırlamıyorum neyse kadını ben tanımıyorum eşim tanıyor aynı iş yerinde yelek ormüş eşimde bana dedi ki x nenesi bebeğe yelek ormüş dedim ben tanımıyorum bu ne samimiyet istemiyorum getirme vs dedim yok işte parayla yapıp satıyormuş aynı iş yerinde olduğumuz için bana çocugumuz olacağı için hediye etmek istemiş vs dedi dedim kabul etmiyorum almicaksin dedim o da kadın yapmış getirmiş mecbur aldım benden de korktuğu için bir kaç gün iş yerinde eve getirmemiş 😅 neyse getirme demiştim getirdi kabul etmedim dedim başkasına vercem bu ne samimiyet aldım başkasına verdim eşime de söyledim başkasına verdiğimi yeterince yeleği var dedim 2 tane zaten nenesi var onlar örmüş dedim daha bişey demedi ben tanısam kadını neyse tanıyorum çünkü çoğunu onlardan biri yapsa anlarım ama benim tanımadığım biri olursa taviz vermedim ki kadın da kaç yaş büyüktü yani eşimden belki de iyi niyetle ördü yeleği kadın bilemem ama yinede istemedim daha da konusu açılmadı bence taviz vermeyon zaten kadının niyeti kötüymüş sizde iyi tahammül etmişsiniz aynı arabayla girmesine gelmesine bişey olmasa bile adı çıkar iftira atar Allah bilir kadının zaten adı çıkmış
mca ayni arabada baska kadinlarda vardı ondan müsaade ettim bide kac aylar işsiz kaldi zor zamanlardi gercekten bide cocuk vardı tahammül ettim ama artık etmeyecegim konusursa konuşmaya devam ederse beni hayatindan silecek kendisine de söyledim
Bsrkaya mübah gerçekten nefret ediyorum
mca yok canım eşim servis şoförü değil bizim arabamiz da yok yakinlarda çok iş aradi 4 ay kadar issiz kaldi bu fabrikanin da bulunduğumuz yere bi kolu daha açılacaktı o açılana kadar 1 bucuk saatlik mesafedeki fabrikaya gitti arabası olmadığı için bu kadinin arabasi vardi onunla gitmek zorunda kaldı bi kadinin daha arabasi vardi dönüşümlü gittiler işte