Arkadaşlar selaamm😂 Önceden de hesabım vardı fakat bayadir girmiyordum. 18 gün önce yeni hesap açtım, takip ediyorum sadece. Ama benim bir sorum var? İlişki sırasında sanki gaz çıkarır gibi ses geliyor devamli. Hadi normal doğumdan dolayı desem, hamilelik ve doğumdan önce de vardı. 2 normal doğum yaptım ama şuan hiç doğum yapmış gibi geniş değil gayet dar. Bu sesten gerçekten çok rahatsız oluyorum. Sırf bu yüzden pozisyon bile değiştirmek istemiyorum. Bu sese nasıl bir çare bulabilirim?
İlişki sırasında çıkan ses??
Ben sezeryanla doğum yaptım ama hamilelikten önce de bu ses vardı çok gir çık yapınca hızlı hızlı özellikle domalırken hava giriyor içinize siz habreket edince gaz şeklinde çıkıyor ama gaz değil hava bende de arada oluyor bir tık rahatsız ediyor ama alıştık hem normal yani o kadar hayvan gibi kökleyince sevişince öyle oluyor takılmayın anın tadını çıkarın😅 yavaş yavaş yapınca belki ses çıkmayabilir başka çözümü var mıdır bilemem
mca Ya evet ama her zaman da yavaş yapılmıyor işte, illa hızlı da oluyor o yüzden bir çare bulsam çok iyi olucak diye düşünüyorum o sesten ilişkiye odaklanamiyorum😂
isteoyoebirisii doggy pozisyonunda oluyor çoğunlukla
isteoyoebirisii işte bacım başka çaresi yok 😅 o yüzden anın tadını çıkarın takılmayın olağan şeyler
O hepimizde var maalesef özellikle doggyde delik iyice açılınca hava doluyor iceri gir çık yaparken. Pozisyon değiştirince de o hava çıkıyor istemsiz bir şekilde. Takilmiyoruz biz ona artık alıştık shdj
isteoyoebirisii özellikle dogyy pozisyonunda oluyor o sesler eşiniz kalçanızı ayırıyor ise vajina içine hava giriyor ve girip çıktıkça o sesler çıkıyor
isteoyoebirisii vajinada genişlikten dolayı ses oluyormuş kegel egzersizleri yapın