Kızlar utanarak yazıyorum ama çare bulamıyorum. 5 yıldır evliyim eşimle ilişkiye giriyorum zevk falan alıyorum ama orgazm olamıyorum . İlişki bittikten sonra sürtünüyüm dedim hani şeyine oda yumuşuyor ben elimle veya o eliyle dokunarak rahatlıyorum ay anladınız umarım işte. Ya ne yapabilirim…

asogl ilişkiden önce ön sevişme sırasında sürtünseniz yumuşamadan. Ben ön sevişmede sürtünüyorum hem ilişkiye daha hazır hale gelmiş oluyorum

Miniminyon_pasaannesi ay bu nasıl olur. Ben orgazm olduktan sonra istemem kiii. O gir çık yaparken ben klitorisle oynayıp boşalıyorum sonrasında o yapıyor ve yapana kadae canım acıyor nedense. Bu dediğini denesen zevk alırmıyım ki. Vajinal hiç olamadım da

Usnac95 bende öyle denemiştim dediğin gibi benimde canım yanıyor boşalıp ilişkiye girince

asogl kız bosalıp ilişki mi olur. Zulum olur o . Ön sevişmeyle iyice uyarılman lazım. Daha sonra iliski olması lazım . Asıl zevk orda🔥

superisi_ tabii canım bencede delirmen lazım boşalmak için 😂 ama bir şey dicem ya, ben vajinaş olamıyorum nasıl yapmam lazım acaba. Klitorisi uyarıyorum ben ilişki anında ancak öyle oluyor

Usnac95 senin dediğin şekilde zaten girmiş oluyor ya organzm olamiyorum . Ama dediğim gibi yapınca müthiş oluyor