YA KIZLAR BENİM EŞİMİN SÜLALESİNİN LAKAP TAKMA HUYU VAR BİRBİRLERİNE MİNİKO, YUMURTA, SARI, KARA KIZ, UZUN KIZ, SOMALİ, ZERHOŞ EMİN, ZANOŞ, GIDIK, BIDIK, TAKO HİÇ HOŞLANMIYORUM BANA ÇOK SAÇMA GELİYOR YA BİDE EL ŞAKASİNDAN ÇOK NEFRET EDERİM YANAK SIKMAK, EL TUTMAK, KOLUNA YASLANMAK, ŞAKALAŞMA NEDENİYLE VURMA GİBİ ÇOK SİNİR BOZUCU BENCE
EŞİNİZİN SÜLALESİNDE EN SEVMEDİĞİNİZ ÖZELLİKLERİ 😱😱😱
010798 gıdık bıdık 😀 şöyle düşündüm de öyle sevmediğim bir özellikleri yok. Ama en sevdiğim özellikleri gelinleri kızları gibi görüp oğlanlarını hemen satmaları 😀
010798 bir olay olduğunda hemen herkesin haberi olmasını hiç sevmiyorum bi olay olsun tüm sülale duyuyor o yüzden gizli şeyleri söylemiyoruz😂😂 hatta eltim arayıp hamile olduğunu söyledi çok sevindik filan sonra kaynanamı kardeşinin karısı aradı öylesine napıyorsunuz diye oda dedi işte gelin hamileymiş bebek geliyor. O sırada kaynım aradı anne bak kimseye söylemedik daha sakın kimseye söyleme dedi. Yok yok söylemem diyor sonra kardeşinin karısını bidaha aradı sakın kimseye söyleme diye 😂😂
010798 one be kedi köpek isimleri gibi sjsjs😂
Bsrkaya bu oğlan seni eşinden soguttuuu kizzz doğur da adamın cileis bitsim
HurremSultan Ahahaa nasıl da anladın vallahi 😅😅 aynen yaa ben doğurasiya kadar bana rahat yok nedense son aylar ayrı bir agresifimmm 🥴
010798 Eşimin sülalesini sevmiyorum kısacası
010798 herşeyi yanlış anlamaları, herşeyde kötü birşey aramaları ,saçma sapan tripler ,kocamı kıskanmaları ,gelin ayırmaları ,kocamı doldurmaları diye diye gidiyor 🧿😂
Bsrkaya anlarım aşkım yani önceden bir kocam derdin Allah Allah yanii şimdi adam sana zehir zembelek gdkshdjd geçer inşallah bu gunlerdeee 😂💕
010798 kendi ailemiz değilde diğerleri hep dindar ayağına yatıyor ama ne ararsan var. Buyuuu namussuzluk VS vs 😵💫😵💫
010798 offf hangi birini sayayım ki 😆 aralarında iyileride var tabiki ama geneli şu şekilde. Çokkkk çokkkkk aşırı yüksek sesle konuşurlar ve bende çoğu kez duyuyorum seni deyip alçaltmaya çalışırım yoksa tahammül edilmez seviyede. Bir konu anlatacaklar aman allahım detayına kadar anlatılır çok konuşurlar ve sen bi an konudan kopup ya bu ne anlatıyodu mesele neydi diye düşünürsün ve en illet olduğumda eğer yanında oturuyorsa her kelimesinde dürterek konuşurlar. Aile içinde olan bir meseleyi sonradan duyduklarında niye haberimiz yok niye söylemediniz diye afra tafra yaparlar. Atıyorum bi mal mülk aldın sattın bu sadece eşimle ikimizi ilgilendirir vay niye biz duymadık hiç soylemediniz derler, bende niye herkese habermi vermek gerekiyor malımızamı ortaklar deyince bana bin kat gıcık olurlar 😆😆😆 maksat dedikodu olsun işte huyy
HurremSultan Ahahaa yaaa yıkıldım gülmekten 😅 vallahi çok iyi tespitt etmissin eee her zaman canım cicim olacak değiliz yaa canım ama bu hamilelikte extra adamı boğasim geliyorrr 🤭 vallahi oda diyor doğur da bir kurtulalım diye ne nazın bitti ne niyazin diyee 😅 ruhum daralıyor kizz daraldıkca da adama catıyorumm 🙈
010798 eşimin sülalesi olmaları 🤷🏻♀️