perik Kızlar eşim erken boşalma sorunu yaşadığı için Trendyol dan geciktirici sprey aldık çok memnun kaldık sürekli kullansak enfeksiyon a sebep olur mu acaba düzenli olarak kullanan varmı
Kargobant2 perik eşimde kullnıyo canım ama pipiyi yıkayıp yanıma geliyor 😂 ilişki olmadan 10 15 dk önce sıkıyor daha sonra yıkıyo
perik Kargobant2 canım bizim aldığımızın üzerinde 40 dk önce skın yaziyodu öyle yaptı eşim de yikarsa etkisi gitmez mi acaba
Askkadini perik hm anladim bizimkide 45 dkka 1 saatti sonra arayi actik biraz cocuktan sinra 5 dakka 10 dkka olmaya basladi
Askkadini perik teşekkür ederim fiyatida uygunmus yorumlarida harika heveslendim vala onlayn alisveris haricinde biyerde bulamazmiyim bunu acaba
perik Askkadini evet canım bende yorumlara bakarak aldım gerçekten de iyi bir ürün fiyat performans ürünü yani buranın dışında biryerde varmı bilemiyorum
rumi21 perik bizde almayı düşünüyoruz eşime hangi marka söylerseniz çok memnun kalırım inşallah bizimde işimize yarar 5 dk sürüyor sjdjdj eşim erken bosaliyo
perik rumi21 üstte resmini bıraktım canım eşim ilişkiden yarım saat önce fln sıkıyor çok işe yaradı yani girip yorumlarını okuyabilirsin ayrıca çok Uygun fiyatlı
BoncukunAnnesi perik Yaa bizde aldık aynısını bir kez kullandı eşim ama beklemeye dayanamadı anlayamadık uzattı mı uzatmadı mı siz ne kadar bekliyorsunuz sıkınca ?
perik BoncukunAnnesi askm mesela yatağa geçmeden çay içiyoruz o arada sıkıyor çayı iç çocukları uyut derken etkisini gösteriyor