Lolita_ lavierose hep aklımda ikinci vardı tmm mi hep 2 inci 2 inci dedik korunmamiza rağmen hamile kaldım habersiz shshshshshs çok 2 inci deme birden hamile.bulursun kendini ,😬😁
yokolmaz lavierose 7 yas var aralarinda, Ama 3 cuncu cocuk cik aklimdan, ilk oglum cok hareketliydi 2Ci istemiyodum aslinda supriz oldu, 15 aylik oglum da cok sakin, 3 cu yu bi istyrum bi istemiyrum bi kizim olsa fena olmaz hani iste.
mrs_kralice Eşine güveniyorsan ve maddi açıdan rahat bı durumdaysan psikolojinin de kaldıracağını dusunuyorsan bence düşünecek bişey bile yok🙃
MedavikPastam lavierose Nasıl cesaret ediyorsunuz ikinciye😵 Ben 1 taneyle kafayı yemek üzreyim tüplerimi bile bağlatmayı düşünüyorum ikinci olmasın diye😬
Ask_hosmus MedavikPastam sen yeni anne oldun aşko alışman zaman alıcak ileride 2. Yı kendin isticeksin 😂
Enerciii MedavikPastam bu yorum ben 😂 oglum iki yaşına gircek hala aynı düşncedeyim çocuk çok güzel bişey ama yapacak olsn ben olmazsam😂
TombulHatun Ask_hosmus aşko bu 2. Tahmini ne zaman isteniyor 31 aylık olacak kızım hala öyle bir istek gelemedi ne eşime ne bana sanırım yaştan bizim ki 😂
MedavikPastam Enerciii Aynen öyle😄 Allah isteyenlere versin ama bir tane ile yeter bana ikinciyi düşünmüyorum😐
Lotus İkinciyi doğuran ben 🤣ilk çocuktan sonra bir daha asla dogurmuycaktim. Bu dünyaya bir çocuk bile çoktu. Bu bir delilikti🤣 3. Yu düşünüyorum. Koca kisisi okey vermiyor 🐣✌️😆
KatreiMatem İkinciyi düşünüyorum çocuğum 3 yaşında ben 1 yasindayken istemeye basladim cilginlik ahshshs ama eşim istemiyordu ben 7 aydır ikna ettim geri cekilmeyle takiliyorduk olsa olurdu olmadi korunmuyoruz ama gene olmuyor tiroid sıkıntı var süt hormonlarimi etkiliyor gebe kalmama engel suan ilac tedavisi bakalim nolcak ☺️ oğlum cok hareketli olmasına rağmen ikincinin sakin olcagina inandirdilar umarim oyle olur 😂
Enerciii Lolita_ hadi yaa aylık igneyi Denemedim hiç araştırmadımda ama geçen gğn acaba hapı içmeyip igneye mi geçsem araltırıp demiştim kendi kendime sonra aman neyse hapla devam ederim En azından kontrol bende olur demiştim ama igne nasıl oluyor bilmiyorum tabi Siz tekrarlanması gerek igneyi biraz geciktirdiniz mi acaba yani üç ayda bir mi yapılıyordu da Siz biraz geç mi yaptırdınız
Lolita_ Enerciii yok valla düzenli bı bebeğin kısmeti varsa oluyor cunku kidste görüyorum bazıları yıllarca sadecd geri çekilme.ile korunuyor yinede bebek olmuyor sans kısmet meselesi bı yerden sonra
Enerciii MedavikPastam bence de isteyenlere nasip olsun 🫶 genelde şunu duydum ama İkincileri birinci çocuk istedigi için yaptık diye ama bilmiyorum kendimde o gücü göremiyorum😂