Nişanlı iken eşimin ısrarıyla oldu ben çekingendim cinsel anlamda ilkimdi diğer türlü sevgililer vs oldu ama o raddeye cinselliğe kadar getirmiyordum elleşme vs olsa işte pişman olduğum vakitler tabi şimdi ki aklım olsa ona da izin vermezdim ama işte yasak ve merak biraz hoş gösterdi ama asla kimseyle cinsel birliktelik olmadı eşim bu konu da ilkim😘neyse işte nişanlı iken eşim hep yanaşırdı arabada kuytu köşede yiğişirdik ama içine girmek yok derdim söz verdi bir süre öyle devam ettik eşim öyle tatmin ederdim korkardım eşimde içine girmem etrafında gezerim derdi😅 arabadayi sürekli karanlık yerlere çekip öyle devam ettik bir süre aynı iş yerinde çalıştık iş çıkışı hep beraberdik. Sonra dayanamadık köyde boş evleri vardı ailesi merkeze taşındı ev boştu biz ilk orda ciddi anlamda birleşme yaşadık tabi zordu olmuyordu can acıtıyordu alışana kadar ama benden de kan gelmedi ve ben eminim bozulmamış daha önce kimseyle olmadım çünkü eşim şaşırdı bende tabi hani bilmiyorum da tam belki girmedi tam vs diye ama kızlık zarı dediğimiz şey zaten bir iki cm içeri de yırtılmamasi imkansızdı ama kan yoktu ve genim de düşündüğüm heryer kan olucak vs 😅 eski Türk filmlerinde ki gibi nerden bileyim araştırdım değilmiş öyle kan gelmeye bilirmiş ama eşimin buna ikna olması çok zor oldu korktuğumdan gerçeği söylemediğimi sandı vs bizde bu konu da biraz zorlandık bende unutamıyorum o vakitleri🤷