sadece08
Eşim konusunda bazı konularda şanslıyım evet 🙏🌸 Eşimden önce ilk erkek arkadaşımla uzun bi zaman beraberdik ve sonunda Birliktelik oldu ona ragmen ayrılan da bendim Bi sebepten ötürü zaten sonrasında kimse olmadı eşimle tanıştım ve evlendik şimdi şöyle Namusun erkegin kadını yok bana göre eger Ki Erkekte kadında öncesinde bişeyler yaşamışsa zaten bu kimseyi ilgilendirmez orası başka bi konu . Aile konusuna gelince elbette ki aileler hoş karşılamaz ama Çocuklarımızı dogurdugumuzda Onların sahibi olmuyoruz mesela benim çocugum ilerde istedigi yapar , yaşar , istedigi şekilde olur ben müdahale edemem saygı gösteririm saygı beklerim Ailemin yüzüne bakardım tabi ki Herkesin hataları oluyor gençliginde yada yeni evlendiginde babalarımız neler karıştırmıştır yada annelerin farklı tarz da günahları yani Ben şuna karşıyım Ben şu kadar günah işledim sen bu kadar mesela ben 2 sene sevgiliydim ama hiç birliktelik yaşamadım ama Gezdim sarıldım öptüm , yan yana oturduk , saçıma dokundu vs vs tarzda cümleler kuruyorlar yani bunun bi derecesi olamaz günah günahtır ama biri çıkıp derse ki Ben Bir erkekle evlilik olana kadar Göz göze bile gelmem bunun Savunduğu şeyi anlarım ama Gezerim tozarım bazen dokunurum sarılırım Öperim Ama yok o derece ileryi gitmem Ama annelerimiz babalarımıza kalsa Yan yana bile gelmemizi istemezler hoşlarına gitmez yani . Ama mesela eşime Hiç birliktelik yaşamadım diyipte yalan dolan dümen kursaydım işte her seni seviyorum dediginde veya ben dedigimde yüzğne bakamazdım çünkü ben yalan sevmiyorum söylemedim hiç demiyorum Ama eşime ne ilişki başlarken söyledim ne de evlilik boyunca asla yalan söylemedim karşıyımda Bu tarz şeylere evlilik anne baba kardeşle olan ilişkiye benzemez ki benzememeli . ( Kayınvalidem bi lafı var Alkol konusunda Ortama ayak uydurunca skıntı yok der bende hayır içen insan bir bardakta içiyorsa içiyordur her gece içiyorsada içiyordur derim oda tam aksine yok alkol içeni sevmem ama ayda yılda bir içilir der çünkü kendisi arada bir çok nadir bir bardak içtigi için . bunun derecesi kimseyi ilgilendirmez ki derim sen agzına alkol almıyorsan eger karşı görüşü savun mesela alkoldan nefret ederim de ama yok bana göre az içsin çok içerse hoş degil mantıgını savunuyor mesela ) Yani biraz derin bi konu ve görüş Anlamında İlla ki farklı düşüncelere girilebilinir umarım anlatabilmişimdir kendimi 🙏