10 Ekimde regl bitti hamile olabilirim diye düşünüyorum. Çünki doğumdan sonra hep 1 hafta arayla regl oldum. Belki düzene gidiyordur bilemiyorum. Doğru sonuç almak için ne zaman test yapmalıyım sizce ?

Eğer test erken yaparsam boşa gidecek😏

Ne zaman iliskiye girdiniz? Iliskiden 1 hafta sonra testlerin yanilma payi dusuktur

Seleng 10 ekim regl bitti. 12 sinde biraz tedirgin oldum çünki kondom kullanmadı eşim. Geri çekildi sadece oda beni çok tedirgin ediyor. Boşalmadım içine diyor ama bilemeyiz geri çekilmeyle hamile kalan çok insan var🤦‍♀️

Brownie erkekler farkinda oluyor genelde bosalma aninda, olmadi diyorsa yuksek ihtimalle olmamistir. Test yaparsaniz yuksek oranda dogrularsiniz. Regl bitiminde ovulasyon orani da dusuktur keza, yumurtlama ihtimaliniz dusuktur yani

Seleng reglden sonra kanallar açık olur yani hamile kalma ihtimali yüksektir bir doktorun videosunda izlemiştim ama boşalmadım diyorsa doğrudur tabi

Seleng Şimdi test yaptım sonuca bakıcam 5 dk sonra ve ilk Hamileliğin de adetten hemen sonra ilk ilişkide olmuştu

• Nbb bunu yanıtladı.

Lalderiin benim esimde hep oyle diyo ben kendimden eminim bosalmadim bosalsam bilirim diyor ama tedirginlik bitmiyor