Eveett bugün öğlen 2 gibi geldi havada çok kötüydü şansımıza evime yakın bi kafede oturduk kahve be tatlı söyledik sohbeti diksiyonu düşünceleri gerçekten olgundu her şeyimi de anlattım oda anlattı oda bi travma yaşamış askere gitmiş döndüğünde evlenme teklifi edecektim ama en yakın arkadaşımla birlikte olduğunu öğrendim dedi ama bunları anlatırken gayet sakindi unutmuş bitmiş onun için güzelde giyinmişti yani keyif aldım yalan söyleyemicem numaramı istedi ben de verdim ama şısn herhangi bir mesajlaşma yok sadece bugün çok keyifliydi yazmıştı eve gittiğini yazmıştı yağmur çok fena yağıyordu bende bu havaya rağmen geldiğin için teşekkür ederim dedim kuru kuru olmaz dedi bakalım sonraki ne zaman olur☺️☺️
Buluştuk ☺️
Kryasminee aaaa çok sevindim demekki tekrar görüşmek istiyo ve günü senin belirlemeni istiyo. Kuru kuruya olmaz dediyse şu gün tekrar görüşelim demeni bekliyo
Kryasminee çok sevindin senin adına, her şey gönlünce olsun inşallah 😊
Kryasminee bende eşimle bu şekilde tanışıp evlendim 😁 görücü usulü başkalarinin yönlendirmesiyle tanışıp buluştuk, bizde bir cafede oturup konuşmuştuk şubat ayında kış günü yağmurda yağıyordu hatta 😂 benim eşimde askerdeyken sevgilisi bunu terketmiş, başkasıyla kaçmış. Benim de başımdan bir nişan atma olayı geçmişti. İkimizde olgun düşüncelere sahip kişilerdik. İlk buluşmada hem o hem ben herşeyimizi anlattık. Benim eşimde gayet sakin olgun bir şekilde konuşuyordu. Kasım’da 6 sene olacak evleneli ve 2 cocugumuz var. Cok mutluyuz çok şükür.🧿☺️
Zaten kafalarınız uyuşuyorsa, ufak bir sorunu büyütmeden olgunlukta konuşup halledebiliyorsanız bence güzel bir ilişkiniz olabilir. Bir ilişki de saygı sadakat anlayış çok önemli, her ikinizde birbirinize karşı saygılı, anlayışlı, karşındaki kişinin düşüncelerine önem verip onu dinlerseniz zaten mutlu bir evliliginiz olur. Ve en önemlisi asla ama asla üçüncü kişileri evliliginize sokmayın, anne babanız bile olsa evliliginize mudahale etmesine izin vermeyin. Evde olan biten birşeyi başkalarına anlatmayın, bazıları evde olan en ufak tartışmayı bile annesine abla ya da abisine anlatıyor. Sonra olaylar istemeden büyüyebiliyor. O nedenle kimseye anlatmayin, başkalarinin yanında eşini kötü duruma düşürecek davranişlar ya da sözler söylemeyin. Her zaman güler yüzlü, hayattan zevk alan ve aynı zamanda kuralları hedefleri olan kişi ol, evlensen bile başkalarinin seni yönlendirmesine izin verme. Kendin nasılsan öyle davran. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. ☺️🌸
buzdankalpler ay heyecanlandım 😂
Mutluanne_ çok teşekkür ederim 😍😍😍
Sedaa ayy ne güzel hikayeler bunlar🥹 rabbim mutluluğunuzu daim etsin 🧿
Yazdığınız her şey o kadar doğru kii umarım ikimizde birbirimize iyi geliriz çok teşekkür ederim çook🥹💖
Kryasminee hadi bakalım oluyor gibi bence bu iş hakkınızda hayırlısı olsun 🥰🌸
Kryasminee inşallah en hayırlısı neyse olsun canım sevindim senin adına :)
Aşkim hakkınızda hayırlısı olsun 🥰🌸
Kryasminee ha şöyle aşkım bak ne kadar mutlusun 😍 inşallah hep bu şekilde mutlu gider hikayeniz. Senin adına çok sevindim inşallah daha da güzel haberler verirsin bize
Kryasminee etkilendiniz mi🥰
Kryasminee ben de teşekkür ederim canım 💕☺️ umarım mutlu huzurlu bir evliliğin olur, Rabbim gönlüne göre versin 🙏☺️
Enerciii çok teşekkür ederim 🌸
belladonna ayy çok teşekkür ederim ya 🥲🩷🌸
aykirikadin amiiinn teşekkür ederim 🥲💖🩷💖🩷💖
HurremSultan güzel gidiyor şimdilik gün içinde arıyor mesaj atıyor liseliler gibiyiz 🥲🥰
Milena ne yalan söyleyim çok klas giyinmişti yaa giyimini çok beğendim sohbeti güzeldi ne istediğini biliyor yani daha ilk buluşma aslında zamanla çözerim ama benim içim en önemlisi garsonlara çok saygılıydı kaba davranmadı hiç eğer garsonlara kaba davransaydı ya da nezaketen bi teşekkür etmeseydi istemezdim devamını 😅
Kryasminee sevindim adınıza inş hayırlısı olsun
Kryasminee Rabbim hakkınızda hayırlısı versin inşallah güzel şeyler olur 🤲🤗🌸