TombulHatun Aynı durumu yaşıyorum bende şuan. Bebeğim kolik hep ağlıyor, geceleri bende onunla ağlıyorum🥺
Lohusalıkta eşlerin cinsel anlamda uzaklaşması.
Deleted18 inşallah❤
MedavikPastam kalıcı olmaz bence geçici bir süreç eskisinden daha bile iyi olursunuz. 33. Haftadayım hem korkuyorum hem isteğim yok kendim uzaklaştım içgüdüsel olarak değişik yeni bir hayata alışmak çalışıyoruz biz hamileyken anne moduna giriyoruz eşler doğumdan sonra baba olduğunu anlıyor sanırım elbet toparlanacaktır
Enerciii Çok teşekkürler ne güzel yazdın. Hepiniz içimi rahatlattiniz umarim düzene girer herşey🥺
deryaaa Umarim😃😃
edo3 Bencil bu erkekler ya. Süslenip yanaşsak istemiyorlar, yanaşmasak sende iş yok diyorlar
Bsrkaya sen son aylardasın karnın büyümüştür iyice,, eşin korkuyordur yapmaya. Karın büyüdükce erkekler şeyleri bebeğe deyer diye korkuyorlar tövbe tövbe😃 bende son aylarımda zorla ikna ederdim onu cinselliğe
kanalize İnşallah düzelir🥲
Sağ salim al kucağına bebeğini🙏
MedavikPastam inşallah sizin bebiş de sağlıkla büyüsün 🙏🏻
MedavikPastam aslında çok da son ayında değilim ya 🥰 6.5 ayliğiz istee daha bı 7 8 olur da insan korkar , bidee hakikaten böyle bı düşünceleri var sanki şeyleri nirvana da oraya değecek bunun imkansız olduğunu biliyorlar. Ama yine de şeylerini küçük gormuyorlar belli ki 😂 alttan ultrason muayene olunca anladım eşiminkiin çeyreği bile değil yok öyle bı uzunlukk vallahi ben bile korktum Altan muayenede ama tabi bunu ilk gebelikte yapmıştı doktor bebek 6 haftalikti o zaman gorememisti alttan bakmıştı bende eşime demiştim hattaa. Askimm öyle bir şey soktu ki seninkinin çeyreği bile değil diye 🤭😂
MedavikPastam yaa bu adamlar sanki lohusa ay sinir oluyorum yaa aslimfa onların peşimizden koşması lazım karıcım özledim seni diye , şöyle adamların ağzıma çakasım geliyo
MedavikPastam işte hepimiz yaşadık geçici bir durum sadece bunu bil yeter. Bebeğine odaklan en hızlı büyüdüğü zamandasin şuanda 😍💐
MedavikPastam ah kuzum doktorun damla verdi mi işe yarıyor biraz da olsa ama geçecek merak etme
MedavikPastam kız ne ara doğum kafasını attın da cinsellik düşünüyon. Daha 40ın çıkmamış belki de eşin yapamayacağınız için tahrik olmak istemiyodur. Normal yani. Bu olayı hemen hemen herkes yaşamıştır. Bebeğine konsantre ol daha küçük o. Sabret
MedavikPastam sorma canım valla ben cok zorlandım
MedavikPastam ah bu lahusa psikolojisi kız anne baba oldunuz hepiniz tazesiniz daha hepsi geçer merak etme gülüm alışmaya çalıştığınız yeni bir hayatınız var bak arkadaşların hepside öyle yazmış hepimiz yaşadık bunları hele bir de evde aile büyükleri veya farklı birileri kalıyorsa sizinle buda çok etkiliyor çekimserlikler çoğalıyor ama zamanla rayına oturur kalbini ferah tut sen yavaştan ona yanaşmaya çalış yine öp dokun özlediğini söyle zamanla açılırsınız🌸🩷💕
MedavikPastam Bence kalıcı olmaz canım. Anneler genelde çok hassas hep bi bebegime bişy olursa korkusu var. Ama bazı babalarda da bu var. Su an ondan kendini bebege odaklamıs olabilir. Biraz büyüsün bikaç aylık olsun hayırlısıyla düzelr 😊
Bsrkaya kız ahahaahha allah seni🤣🤣 harbi o alttan usg cihazı aşağdan sokuyorlar ağzımızdan çıkıyor
Ask_hosmus benimde aynen😣