• Güzellik & Bakım
  • Lazer yaptıranlar , Halen Lazer seansına gidenler ,kendini lazerli hissedenler 😂

Kızlar valla kafayı yicem artık şu lazer işinden araştırmaktan yoruldum bugün bi Özel hastanenin Merkezini aradım Telefonda Alexandrite Kullandıklarını ve en etkili bu makinanın oldugunu 6 seans veya 8 seans yaptıklarını ama duruma göre kişiye göre degilkenlik gösterdigini söyledi fiyat bilgisini ön görüşmeye gelirseniz söyleyebiliriz dedi .
Şimdi sorum şu
1 : Şu ünlü fenomenlerin Açtıgı beli başlı merkezlerde ki Buz lazer mi iyi yoksa Hastane ortamında ki Alexandrite mi iyi ?
2: eger lazere gidip Üzerinden zaman geçip Bende hiç yada çok az sayılı kıl çıkıyor şu makinayla yapıldı dediginiz durum var mı veya tam tersi şu makinayla yapıldı ama Seanslar bitince geri çıktı gibi ?
3: Alexandrite makinasını 10 yıl önce duymuştum deli gibi acıtıyor diye ama uzun zamandır buz lazerler çıkınca hiç araştırmadım belki onunda acısının azaltılmış hali çıkmışmıdır yoksa hala deli gibi acıtıyor mu yani acı şiddeti olarak Hangisi ne durumda ?
Aranızda estetisyen vs varsa onlarda bildiklerini tecrübelerini yazabilir mi ?

Hangi cihaz Daha az agrılı daha çok etkili

Alexandrite
Buz lazer soprano
Bu anket sona ermiştir.
    Enerciii, başlığı Lazer yaptıranlar , Halen Lazer seansına gidenler ,kendini lazerli hissedenler 😂 olarak değiştirdi.

Enerciii 2 sene önce akexandrite lazer seansına gitmiştim sadece bikini bölgesinde biraz ağrı yapıyor iğne batması gibi. Ben seansımı devam ettirmedim keşke ettirseydim. 1 seansta bile tüylerde azalma oldu bende

Enerciii ben 3 yıl alexandrite cihazına girdim kıl köklerim çok kalın bacağıma bile buz basıp atış yaptırdığım oldu çok ağrıyor defalarca genitali buz basmama rağmen dayanamayıp yarıda bırakıp çıktığını biliyorum . Şimdi “ice point X” cihazına giriryorum 5 seans oldu 0 acı ve alexandrite cihazından çok daha etkili

Enerciii gerçek buz lazeri bulman gerekiyor Google amcaya sor buzlazer.com sitesine bak nerede var bulunduğun yerde alexandrite en etkili olanı diye biliyorum ben 2 seans gittim zam yaptılar bıraktım 😂 tertemiz geziyordum 2 ayda bir çağırdılar 1,5 ay falan temizdim sonra gitmeme yakın kıllar çıkıyordu ince şekilde soğuk üflemeliydi benim gittiğim cihaz ilk seansta fazla acı hissetmedim iğne batar gibiydi ama 2. Seansta ağlayacaktım heralde ayarını yükselttiler ay uy diye diye geçti 😂 o acısında şey gibi bacağına lastik takarsın çekersin aniden bırakırsın öyleydi 😂 dedim ben bidaha nasıl gitcem kaldım gene jiletli 🤦🏼‍♀️

Bende ağrı eşiği aşırı düşük biriydim ama Alex’in öyle deli gibi acitmasi gibi bişey mümkün değil azcik açısı var kişiye göre değişir ama inanın o rahatlık her şeye değer. Size şu kadar soyliyim ben alexe gittim 5 sene önce falan dogumdu hamilelikti derken yine çıktı normalde ikinciyi de düşünüyorum birkaç seneye ve k xamana kadar başka yöntemlerle idare edeyim bidaha para vermeyeyim diyodum ama lazer rahatlığı hiçbir şeyle ölçülemez. Herkeste tekrar çıkar mı yoksa ben hep jilet yaptığım için mi çıktı onu bilmiyorum ama kararma olmuyor batık olmuyor misler gibi geziyosunuz şimdi paşa paşa bı hastanede 4500e 8 seans Alex alıcam bende. Bazı arastirmalarim sonucunda buz lazerin IPL gibi oldugjunu uyuttugunu ama tekrar çıktığını duymuştum ona güvenim yok açıkçası mantikwn acı ne kadar azalırsa etki de azalır bana göre

Ben alexe bi ablamın tavsiyesiyle gitmiştim 3 çocuğu vardı bidaha da düşünmüyordu senelerdir yaptırıyorum mis gibi geziyorum hıc çıkmadı diyodu arada bir genitalo rahatsız edermiş ona da gider iki atış yapar dönerim diyodu. Ve bende evlendim aşırı rahat ettim her açıdan mis gibi geziyodum ama hep jilet yaptım bide belki vücut yapısına göre degisiyodur tekrar çıktı doğumdan sonra ama gidecekseniz ikisi arasında bence Alex.

deleted1 eğer beyaz ten siyah kalım kılınız varsa alex la once onu yok edip sonra buz lazere geçebilirsiniz. Buğday ten veya koyu tenlerde Alex yanma yapabiliyor. Buz lazer olayı da gerçek buz lazer soprano marka. Diğer buz lazer dedikleri diode buz başlık olarak geçiyor. Ben önce bi hastanede 10 seans kadar diode buz başlık gittim azalma oldu ama çalışan hanım değiştiği için bıraktım çünkü sonra dökülmedi hiç 4 5 seans boşa gittim yani. Şimdi bi güzellik merkezine gidiyorum ( on yargiliydim güzellik merkezine) gittim görüştüm çok güzel açıklama yaptılar. Yine diyot buz başlık kullanılıyor ciddi anlamda dökülme yaşadım 1. Seansta 2. Seansı yaptıralı 1 hafta olacak yarın o yuzden bir seh diyemiyorum. Kullanılan cihaz hibrit bi cihaz alex, diyot, nd yag makinelerinin dalga boyunu içeriyor. Can acıtıyor krem sürüyorum. Onceden olduğum diyot buz başlık canımı acitmiyordu

delihatunum soprano olan zaten tek gerçek buz lazer oda çok pahalı Ama şu Alexandrite aklıma yattı gibi hem hastane hem etkisi ama acısı dediginiz gibiyse nasıl olacaka yaa valla iki ucu boklu degnek hesabı 😂 birde şunu duydum Alexandrite la yaptıranların hep bitiyor ama buz lazerli olanlar neden ya sonradan çıkıyor yada etkisi az oluyor

happywomen2 bu cihazı hiç duymamıştım Ama aslında biraz da olsa acı hissedilmeli degil mi kıl köklerin etkileniyor

gshande anladım canım evet dedigin gibi geröek buz lazer soprano sadece onunda sordum sadece tüm bacak tek seans 450 dedi doktor çok pahalı ya

Sinemsinem ama zaten Bütün lazerlerde dogum hamilelik Yada herhangi bi hormonal sorunda Yine çıkabiliyor kıl Zaten lazer çıkmış kıl köklerine etki ediyor Yeni hırmonel anlamda çıkan kıllarımız elbet olacak Çünkü yaşam boyu Hormonlar çalışıyor olacak bende işte ne kadar azalırsa o kadar rahatlarım diye en azından birine gideyim teşekkür ederim aslında aklımda hiö olmayan Alexandrite fikri mantıklı gelmeye başladı

Sinemsinem anladım canım Evet hormonlar anlamında illa ki yeni kıllar çıkacak bunu ister şimdi yaptır ister sonra yaşam boyu olacak ama sen hali hazırda olan kılları yok ettirirsen az kısmıyla ugraşmış olacaksın Ama dedigin mantıklı galiba ya alex. Bence de 🌸

Enerciii beyaz ten siyah sert kullara alex öneriliyor imkanın varsa git valla rahatlık boşver acısını biraz ay uy yaparsın 😂

delihatunum öyle valla ben şuna da razıyım zaten Azalarak çıksın yeter isterse temelli bitmesin😂