delihatunum kanalize bebemi emziriyorum bende gündüz uykusunu yapmadı uyuyakaldı erkenden şimdi uyandı meme veriyorum inşallah uyanmaz dua et kız😂
Rouge kanalize afiyet olsun 😍bu postlar neden ben müsait olduğumda acılmıyor ya kac post kaçırdım fotolu 🥲vaktim oldugunda da acın bende atarım😂😍
kanalize delihatunum inşallah güzelce emip uyusun taa sabah uyansın 😊😊 postu açıp ben uyumuşum bebeye derken şimdi uyandım 😄😄
kanalize kocaminaskosuyum lıp lıp et pıt pıt yağ olsun yarasın bebişe 🫶🏻 şurda bir ay sonra bende katılıyorum emziren tayfaya 🤭🤭
delihatunum kanalize 😂 ay uyudu geri çok şükür sabahın köründe ayağa dikmez beni inşallah 😂dur şimdi foti atayım
keyfimvekahyasi kanalize bende bebişimin altını aldım meme reddi yaşadığımız için mamasını verdim ayağımda sallıyorum emziren analar ne şanslısınız göğüslerim taş gibi oldu acıyor 🤦🏻♀️
delihatunum keyfimvekahyasi kız ne şansı 2 yaşına girecek sümük gibi hep başımda iş yaptırmıyor meme memeeee 😂
kanalize keyfimvekahyasi sağım yapın bence elektrikli pompa aldım bu durumlar için mastit olmasın emmezse sağıp vereyim diyorum
delihatunum kanalize kız ben deliyim evlendiğimden beri 4 sene olacak sürekli bu diziyi izliyorum bitiyor tekrar başlıyorum tekrar tekrar kocam diyor sen kafayı yemişsin 😂
kanalize delihatunum ama sarıyor ya aşkı memnuyla yaprak dökümünü baştan izliyorum sürekli iş yaparken açıyorum başka diziye başlayayım dedim yapamadım aynı tadı vermedi ezberlesem bile 😃😁