Rouge Yasak_elma sen vardın galiba o zaman ya tam hatırlamıyorum belki yoksundur yada görmedin ama bana güzel bisy yazmıstın galiba ya
Yasak_elma Rouge 2021 yıllarının başlarındaysa ozamanlar ben yoktum kuzum ben 2021 ekim de kayıt oldum buraya🤔Ama görseydim güzel seyler söylerdim o kesin çünkü senin herseyin güzeldir🤗🤩😘
Rouge Yasak_elma canım benim teşekkür ederim ama o kadar eski degildir ya belki ilk attıgım married varken o bu kadar eski olabilir ama digeri degil gormussundur kesin♥️
Nurtrhnx1 Yasak_elma Kuzum şifre onay kodu falan istedi uygulama Bi baktım sürekli dışarı atıyor beni sildim tekrardan yükledim şifremi unutum yenisini açtım. 🤦🏻♂️😏🤭
HurremSultan Sedaa bizde zorlanıyoruz işte aç kalıyor kıyamıyorum bazen yiyor ama az bende dayanamayıp veriyorum. Ama dediğin gibi destek görmüyorum. Eşim arada destek oluyor ama genelde kaçıyor yardımdan. Birde üstüne sanki napiyorsun ya oturduğun yerden bütün gün çocuk emziriyorsun diyor. Bazen o kadar üzüyor ki beni artık stresten üzüntüden gözlerim kararıyor. Son zamanlarda ellerim uyuşmaya kasılmaya başladı. Görüyor halimi ne kadar zorlandığımı ama anlatamıyorum. Eş seçimi çok önemliymiş. Bazen yanlış mı yaptım diyorum. Sonra beterin beteri var diyorum ama bu kadar zorlandığımı görüp de yardım etmeyince de içim buz gibi oluyor.
Sedaa HurremSultan eşler bazen böyle davranabiliyor canım ya, o konuda sıkma kendini ,ama hepsi geçici, bebegin elbet birgün iştahla yemek yemek isteyecek, sen hiç şikayetci olma, herşey geçiyor ama geriye yıpranmış bir anne kalıyor.
HurremSultan Sedaa altına imzamı atarım 👍 herseyin geçeceğini biliyorum ama asla böyle hayal etmemiştim. Rabbim bana sabır versin diyebiliyorum sadece. Halbuki çok daha güzel zaman geçirebiliriz hersey bizim elimizde ama olmuyor işte. İnşallah nazardir geçer gider diyeyim 🌼
kanalize Deleted03 kilim mobilyanın canım ekstra ünite kullanmadım masasıyla birlikte aldım konsolu ünite yaptım