Kızlarrrr şu tiktokta meşhur iğne falını deneyen var mı acaba , benim bazı isteklerim var onları sorunca göstereceği cevabı da çok merak ediyorum ama korkuyorum da çok olumsuz yorumlar da varmış musallat gibi falan , yapan var mı aranızda ???????
İğne falı ?
Kızçelerrrrrr
Tavsiye edeniniz var mı 😃😃
Kbsa tiktok kullanmıyorum da o ne?
Cicekliperde bende kullanmıyorum ama biliyorum iğne falını 😂 ipe iğne bağlıyorlar daire şeklinde harfleri kağıda yazıp iğneyi döndürüyorlar iğne harf seçip yazı yazıyor 😂 sorduğun sorunun cevabını yani 😂
Kbsa kız ben burdan her gün bir şey öğreniyorum vallahi bugünün şanslısı bu neymiş yav
Susunbebekuyuyo 🫣 genelde doğru çıkıyormuş ama yapmadan dua etmeli sure okumalı yani bilmiyorum bu aralar sık görüyorum denersem gözüm kapalı denerim ve eğer doğru çıkarsa buraya yazacağım 😂😂😂
Cicekliperde Merak ettiğin bir sorunun cevabını soruyorsun . bir iğneye kopardığın saç telini bağlıyorsun , kağıda da bir çember çizip etrafına alfabenin bütün harflerini yazıyorsun çemberin ortasına tükürük ya da kan döküyorsun biraz sonra iğneyi ortalıyorsun elin sabit iğne duruyor ve harfleri gösteriyorsun yazıp cevap alıyorsun .
Kbsa yalandır kız
Nietzsche benim tek bildiğim saç teline yüzük geçirmekte 😂
Cicekliperde 😂😂😂o cinsiyet içindi heralde 😂 bana da aşırı saçma geliyor hepsi