Sinem_717 Kızlar çok utanarak soruyorum aslında, ben 19 yaşındayım ilişkim olmadı hiç ama üstten sürtünerek fln mast yapiyorum bakireliyi bozarmi?😭
Deren Sinem_717 🤦♀️😀 korkma canim bozmaz fakat nasil taktikler yapmana bağli alet falan varsa bozabilir diye duşunuyorum yazar şimdi kizlar buradan
Antisosyalmom onlywoman ilişkiy girerken üste duruyorum git gel yaptıkça sürtünme de oluyor o arada orgazm oluyorum aşırı hoş oluyo içim kendimden geçiyorum ya da ben kucaktayken eşim okşuyo ilişkye girerken ama.
_perilice_ senOlsanBari oha harbi çok iyi oluyomuş aynı anda parmağını da sokunca baya baya iyi güzel fikir hemen denedim 😂😂😂
_perilice_ senOlsanBari buraya yeni katıldım happy momda söylemişlerdi böyle uygulama var diye iyi bari burada konuşulabiliyo böyle şeyler orada lafını açar açmaz hemen linçliyorlar insan bişi sorduğuna soracağına pişman oluyo alışmışlar kadını bastıran toplumda yaşamaya erkek denince normal gidiyo ordakilere hamileysen erkek masturbasyon yapabilir ama kadın yapamaz diye bi algıları kadın insan değil sanki etkeğin ihtiyacı kadının değil 🙄🙄🙄