A1L2 Lisavera Sen okumadın varsay soruyu😂zor olmuş evlilik, basit değil aslında ucunda sağlam para var ama olsun çekilen çile daha zor bırakma kız😂😂😂
Bonibon_ A1L2 Ben asla vermem eşimi. Bir tek içten gülüş, bir tatlı söz bir öpüş yeter bana. İyiki eşim.❤️
A1L2 A1L2 Sennde bendensiz valla soruyu sordum ama ben de daha karar veremedim ama altın iyi gibii bee😂😂😂
Elisam2022 A1L2 O zaman vermem bacım. 8 sene bekledik biz evlenmek için. 1100 km yol geldim ailemi bırakıp onun için. Sokarim parasına da altinina da sgsh
kanalize A1L2 bende vermem ya yok ben oğlumu vermem ki ben doğurdum benim diyen kadın gibi 😄😄 benim koccam benimmm 🫶🏻
Ferhundeeeyengeniz A1L2 kocam kadar iyi kalpli bir baba bulamam oğlum en iyi gelecek onun aslan babası kocamı triyonlsra değişmem🥰
Sevde_20 A1L2 vermem ya seviyorum merkez❤️ eşim bambaşka benim için onunla yeni bı hayatın kapıları aralandı bana ..onula tanıştığım da hayatım çok değişti evlendik öyle…mutluyum valla Türkiye yi verseler değişmem kocamda kocam😍😍😍
sinsirelllllaaaa A1L2 hayatta vermem kız nerde bulcam onun gibisini Rabbim bizi cennetinde de bir kılsın 🌸😂
Sedaa A1L2 çok şükür evimde arabamda var, altınım da fazlasıyla var 😂 dünya da eşimin benzeri olmadığı için tırnağını isteseler onu bile vermem, 💕 canım kocam, kocam da kocam 🥰😁💕💕
Susunbebekuyuyo A1L2 vermem en başta çocuklarımın harika babası bu dünyada kendime bulabileceğim en iyi eş para pula çok önem veren biri değilim yetecek kadar birde çocuklarım için birikim yapacağım kadar olsun yeter aman çok paranın çok derdi olur benim kafam kaldırmaz 😁
zehirlisarmasik A1L2 canımın canı birtanemi değişemem paraya pula o olmasa ben naparim😃gece paraya sarılıp yatmak mutlu etmez beni kocamın göğsünde dünyanın huzurunu bulurken❤️