duygusuz askokuskomm ben ona guzellıkle bıtırelım dıye defalarca söyledim asla asla dıyor ben senı cok sevıyorum al herseyım senın olsun ama bana ayrılmak deme dıyor ama blmıyorkı asıl sorun kendi. Kendı hatasınıda kabul etmıyor ne yapacagım sasırdım mutlu degılm
askokuskomm duygusuz mutlu değilsen bitmiştir bence . Bazı erkeklerin sorunu da bu karisini aldatırlar siddet uygularlar ama asla bosanmazlar.
Edo duygusuz O bu lafları canını acıttığının farkında ve sen üzüldüğün sürece buna devam edecek eğer bu evliliğe devam edeceksen lütfen güçlü ol 🌸
duygusuz Edo ben suan üzgünden ziyade kızgın ve küsüm ona karşı oda ezilip büzülüyor yapma böyle diyor ama dınlemıyorum artık.
momkimom Acaba seni kendinden üstün gördüğü için yapıyor olmasın. Tip, karakter veya eğitim olarak. Böyle küçümser davranıp kendini tatmin ediyor olabilir. O yüzden boşanmaya yanaşmıyordur. Egolu olsa beğenmediği biriyle devam etmek istemez ki.
duygusuz momkimom bazen senin yanında kendimden utanıyorum sen bana göre 10 kat daha güzelsin diyor ben çirkinim demi dıyor hayır boyle seylerin konusu bıle gecmesı yanlıs biz severek evlendik dıyorum bi ara ona takmıstı. İlk dogum ettigimde arkadası keske annesıne benzeseymıs bebek demişti ona fena takılmıstı mesela. Ama sımdıde buna takıldı benı küçümseneye calısıyor yaklsık 3 yıldr boyle
duygusuz momkimom bana mesaj atmıs ( senin bana nasip olman,şahsi hayatımın değer biçilmez talihidir ) yazmıs hic dönüş yapmadım cunkü yap yap gene aynı laflar sıktı. Annesini kaybetti ben vardım babasını kaybetti ben vardım hiç elimi çekmedim üstünden banane demedim dememde severek evlendik çünkü. Ama bunca şeye rağman evde kul köle dışarda güya kendini bişey sanıyor deliriyorum.
duygusuz momkimom arkadaslarında kocan sana yakısmıyor dıyormu dıye soruyor bana sacmalama dıyorum deselerde sonuc degısmezki bak benimlesin dıyor sonrada.
Etipetito duygusuz Anlattığına göre eşinden daha iyisin görünüş olarak eşin bunun farkında olduğu için kendince sana psikoljik şiddet uyguluyor senin kenidini yetersiz ve özgüvensiz hissetmeni istiyor pohpohlasam tepeme çıkar diyip yüz vermeye korkuyor
duygusuz Etipetito Etipetito evet tam olarak böyle ama ben kendimi o öyle yapınca özgüvensiz hiç hissetmiyorum sadece gururum inciliyor neden diyorum ya neden evdeki gibi sahiplenmiyor bizi sebep arıyorum kendimce. Çocuklarada bi ortamda gel buraya diye seslenıyor bak bu bıraz tombık deyip cocugun yanaklarını sıkıyor gitmesine müsade etmıyor rahatsız edıyor. Bende buna susuyorum eve gelince tartışıyoruz ben bısey yapmadımki dıyor.
Etipetito duygusuz Sadece sana değil çocuklarına karşı da tuhaf bu adam bide hiç bişey olmamış gibi davranıyor diyosun Yani ne denir bilmem ki Rabbim yardımcın olsun canım
momkimom duygusuz bunu savunma mekanizması olarak geliştirmiş insanların içine girince şımarıyor resmen.
Etipetito duygusuz Bilerek yapıyor ama biliyosun dimi aslında ne yaptığının farkında ama bilerek ne yaptım.ki diyo
momkimom Kabullense ilişki terapisi alırdınız ve ilerleme kayderdiniz. Ama böyle yaparak kaçınılmaz sonunuzu erteliyor sadece. Lafını dinleyeceği bir büyüğünüz var mı nasihat etse filan.
duygusuz momkimom ilişki terapistini kabul edebilir diye düşünüyorum sen ne dersen yaparım yeterki gitme diyor. Ama iyi gelirmi bize acaba bu sorun çözülürmü
duygusuz momkimom koskoca adam ama şımarıyor. Önceden olsa toplumda vs belli etmemek ıcın gülerdim artık saldım kuzenının nişanında bende suratım bes karış gezdim ikidebir gelip cok anlasılıyor nolur yapma dıyor bende benim daha çekincem yok inceldiği yerden kopsun dedım rengi attı resmen
Afrodit @duygusuz Allah yardımcın olsun eşim seni kıskanıyor kıskanıyor derken kendinden üstün olmanı güzelliğin belki ortam içinde sevilmen al karşına konuş eğer düzelmezse bir daha bu konuşmayı yapmacağım kendinğ düzelt de ya da ailen konuşsun
duygusuz Afrodit açıkca diyor kıskanıyorum diye defalarcada konustum son bak daha konusmayacağım bizim belkide sonumuz yok uzatıyosun diyorum öyle deyince hemen ayağıma yapışıyor yapma nolur dıye ben bu işin içinden cıkamıyorum.