mavikelebekk Doggy pozisyonunu çok seviyorum ama ses çıkarıyorum ne yapmalıyım ya ses çıktıkça çok utanıyorum ama yine de o pozisyonda çok seviyorum.
Rouge mavikelebekk bu pozisyonda dogru durman gerekiyor belini iyice kıvırıp kafanı gömüyorsun kalcalarını cıkarıyosun gövden kafan yatakla bir olmalı yani dkdk ve kalkarkende kendini esnetiyor gibi kalkman lazım o sırada olusan hava cıkıyor eger direk kalkarsan ve doğru sekli almazsan sanki gaz çıkarmıs sesi çıkar
Sevde_20 mavikelebekk doğum yapalı ne kadar oldu rahminden dolayı o zamanla düzelir..bende de olmuştu kalmadı perinde egzersizleri yapmanda fayda var 🥰😉
sadbarbie mavikelebekk rahimden gelen ses değil mi çok berbat o an bütün zevkini kaçırıyor eşim de demişti bütün şeyim gitti gülerek ama ne kadar ciddiydi bilmiyorum
mavikelebekk Leylamecnun eşim takmıyor gibi görünüyor da onun da tuhafina gittiğine eminim.Ses bastırmıyo ki :))
rumi21 mavikelebekk çok seslide inleyemezsin kolu komşu duyar sjdjf o ses bastırılmiyor maalesef Alisacaksiniz. Bir şey olmaz zevk alıyorsunuz ona bakın boşveer
piyangobileti Bence pozisyonda çıkan ses inleme sesi değil o anda içeri giren havanın etkisiyle gaz çıkartır gibi ses çıkıyor ondan bahsediyor olmalı
husbandswifey Canım biz hep öyle yaparız hiç de ses çıkmaz mesela belini iyi bükmen gerekiyor kalçayı arkaya ver bi yere erişiyomuş gibi gövdeni de uzat bacaklarını da aç hç sorun kalmıyor 🌸🌸
bitterdelisi24 Feride1234 şiii sakin 🌝🌝🌝 😄😄😄😄 yani hayal dunyamda dusunemedım sesi nasıl bastırsın kendi sesiyle 🤣