dertlimommy Susunbebekuyuyo açmadım. Açamadım değil açmadım. Çünkü benim açmamı bekliyor ki daha büyük saldırsın üzerime. Kaçırdığı para mal umrumda değil. İlerde oğluma annen benden boşandı diyemesin diye bekliyorum.
husbandswifey Evlendiğimiz erkekler önce ailesinden boşanmalı çok şükür benim öyle oldu nerde ailesine annesine düşkün erkek varsa böyle şeyleri getiriyor beraberinde…. bebeğm hiç canını sıkma bileziğin kolunda aslanlar gibi mesleğin var aslanlar gibi bakarsın bi davana bakar çiçeğim 💕💕💕 inşallah çooook mutlu olursun 💕
dertlimommy husbandswifey inan evimizde annesini aramak aklına bile gelmezdi sanırım bunun vicdanını yapıp buraya geldiğinde üstlerine düşüyor ama annesi o kadar düşkün ki oğlunu evladından ayırmak bile umrunda değil yakamızdan asla düşmüyor. Bundan sonra bu yolda oğlum ve ben varız.
bebik dertlimommy aman be gece gece aglattin beni kız uźulki icinde bitir bunlari yazdiklarini okuyunca icinde bitmedigini göruyorum umudunun hala taze oldugunu goruyorum bebik için güclü durmalisin bebegin herseyden once anneye ihtiyaci var annede olursun babada ha ama bana sonucunuzun boşanmak olmiycagini düşünüyorum gecici bir sureç gibo ciddiyetini anlayinca degisicek durumlar sen kararli durmalisinki eşin haksizligini anlamalı konusmak ister cagirir demogoji yaparsan kaybedersin
AudreyHepburn dertlimommy Allah yardimciniz olsun.. 3 aylik evladinizla size mutlu ömur versin.. cok icten yazmissiniz kalbim acidi okurken :( keske bukadar kolay vazgecmese erkekler ailesinden..
okiello Çok çok üzüldüm gerçekten umarım hatasını çabuk anlar yokmu acaba düzelme imkanı pişmanım ailemle görüşmeyecegim dese olmazmisiniz tekrar,.Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez vakitte yolunuz kolaylaşsin
dertlimommy okiello öyle bir şey asla demez derse annesi intihar eder bu akşam gördüm kendisini hala kabul etmiyor
bitterdelisi24 dertlimommy ne güzel çok sevindim ya inşallah daha mutlu huzurlu olcaksın hayat cok kısa mutlu olmayı sonuna kadar hakediyoruz💕
Afrodit etoile aynen aynısı aynısı filmlerde falan iki yüzlü pis kaynanalar olur ya sadace orda olurlar sanırdım gerçekte varmış yaşayarak öğrendim 😄🐍
Angellove2010 dertlimommy hakkınızda hayırlısı olsun yine de siz kin tutmayın ahınız yerde kalmaz merak etmeyin herşey gönlünüzce olsun inşallah 💐
Mervenurce dertlimommy tam olarak kavga sebebiniz nedir, en son ne sebeple bu ayrılma kararını aldınız
dertlimommy Mervenurce detay vermek istemem ama annesinin birkaç hareketine çok normal tepkiler verdim asla bağırmadım çağırmadım gayet anne böyle şöyle dedim nasıl cevap verirmişim saygısızmışım
sirinhatun-18 dertlimommy cahile laf anlatılmaz hayırlısı belkide buydu bilemezsin..sen yavruna sahip çık aklına sahip çık Anne lafıyla hareket eden birinden ne koca olur nede bir bok olur. Dedim ya belkide en hayırlısı buydu sizin için bilemezsin ki rabbim bu dünyada koysa öte dünyada koymaz hakkını emin ol üzme kendini yavrun için dimdik dur ailenle beraber yaşamına devam et çocuğunla Gül oyna.. Köpek gibi kapına gelince de yüzüne tükür bacım
dertlimommy sirinhatun-18 anne lafı bile değil hiç olmadık şekilde yükseldi anneme nasıl öyle söylersin diye. İnan şok içindeyim. Barışmak zaten istedi ben reddettim. Kaçırdığı güzelliklere yansın.
Yasak_elma dertlimommy Allah birgün değil hergün yardımcınız olsun evladının ve senin🤲okurken içim daraldı resmen.Allah hicbir cifti bosanmaya kadar getirmesin inşallah.Senin eşin gibi olacak ve evliliği kaldıramayacak bütün erkeklere allah enbaşından evlilik nasip etmesin etmesinki elin kızınında hayatını karartamasınlar.Kazık kadar olupta anasının eteğinin altından hala cıkamamış erkeklerde evlenemesin inşallah🤲
dertlimommy Yasak_elma teşekkr ederim ❤ aslında anasının eteğinde bile değil işte zoruma asıl giden o
dertlimommy Afrodit inanamıyorum hareketlerine dışarıdan o kadar masum ki ama yalnızken gözüme baka baka sinirlerime oynuyor
sirinhatun-18 dertlimommy en iyisini yapmışşın değerini bilmeyeni basacaksın siktiri seni kaybettigine yansın dursun
dertlimommy sirinhatun-18 yanar mı bilmem yarın evimize dönüyor benim de dönmem gerekiyor bazı durumlardan dolayı. Hiç konuşmuyoruz nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah evde sinir krizleri geçirmem.