blackhoney HurremSultan ayy neden olmuş olabilir ki ya bende merak ettim. Haber et bizede yavrum. Geçmiş olsun 🫶🏼
HurremSultan blackhoney saol aşkım dün üşüttüm acaba ondan olurmu ki offf bu değişik şeyler neden hep beni bulur kibsgsksvd
demoloji HurremSultan Geçmiş olsun kuzum git hastaneye biliyorsun bende de geçen aynı şey oldu bir gittim doktora rahim ağzında yara oluşmuş dedi. Şansa bırakmamak lazım git bakalım
Ask_hosmus HurremSultan kız nasıl yeni bitti benim kocam gelmeden 1 hafta önce senin kocan geldi adetin o zaman yeni bitmişti iyi hatırlıyorum hatta dedin adetin bitti kocam yarın geliyor vs diyodun 😂😂 ben mi yanlış hatırlıyorum kız 😂
rengarenk29 Spiral varken bende de oluyordu. Spiralde kaynaklı olabilir. Doktora görünmekte fayda var
Ask_hosmus HurremSultan ayda iki kere mi oluyon kanka 😂 1 ay oldu benim kocam geleli 😂 neyse sen bı doktora git bence😂
HurremSultan She_angel bende bilmiyorum ya knk randevu da düşmüyor belim açıyor çok kanama kahveye döndü ama
Sevde_20 HurremSultan hemen bı kadın doğuma gitmelisin ya bende de olmuştu ama hamileydim çok azdı neyse ki sende öyle bı durum yok sen git belki enfeksiyondur erkenden teşhis etsinler tedavisi kolay olur spiralden de olabilir belkide bize de yaz merak ederiz💐
HurremSultan Sevde_20 knk hamielyken bende de oluyordu ilsiki yasağı verip yolluyorlardi şimdi böyle hiç olmamıştı bel ağrım çok ya
happywomen2 HurremSultan canım neden hastaneye gitmemye diretiyorsun ki bence normal değil git bi görün
Yasak_elma HurremSultan Ya spiralin kaymıştır yada dış gebelik falanda olabilir canım benim aklıma baska bisey gelmiyor 🤷♀️
HurremSultan happywomen2 ya özele gidekiyorum aşırı pahalı randevu bakıyorum ama yok. Acilde bakmiyor gebe değilsen 🤧