Kizlar bi ara burda çömelince vajinada of nasil anlatacağımı bilmiyorum değişik olmaması gereken şeyler olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı bende dogumlardan sonra sürekli değil ama arada sırada idrar kaçırma problemi yaşıyordum benzer şeyler mi diye bakayım derken etsi parça gibi bisey gördüm googlea yazınca polip falan çıktı ama ona dair bir belirti yok doktora gitmelik bir şey midir bebeğim 10 aylık ve adette olmadım henüz

Cicilibicili Polip rahim ağzında veya rahim içinde oluşan bir şey değil mi. Dışarıdan gördüğünüz bence doğum sonrası oluşan bir şey. Normal doğum yaptıysanız yamuk dikiş atıldığında zamanla az bir genişleme bile olsa iç etlerden biri dışarıda gözüküyor asimetrik görüntü oluşuyor. Benim kuzenim de gitti. Kimi doktor düzeltiyor, sağlığı olumsuz etkiliyorsa operasyon ile hallediyor devlet karşılıyor. Kimisi de özel müdahele gerektiriyor. Vajinoplasti ile eski haline dönüyor.

zarifhanim sağlımı etkileyen bir durum yok isteksizlik dışında o da hormanaldir sanırım (?)

Cicilibicili Aldırabilirsiniz rahatsız edici bir şey bence. Annemin vardı kısa bir operasyonla alındı bir kaç saat sonra cıktı hatta önce kahvaltıya gıtmıstık. :) Sadece kanama durumuna karşı biraz istirahat gerekiyor. Parça mutlaka patolojiye gönderiliyor sonucları da 1 aya alırsınız.