nobody kesinlikle böyle düşünün mesela öncülük edin Siz adımlar atın ortamlar hazırlayın Güzel sözler küçük anlık kararlı süprizler beraber olmanın tadını çıkarın ve şunuda belirtmek istiyorum bak ben mesela kocama daha şunu demedim annen şunu dedi veya baban şunu dedi çay içerken şu oldu bu oldu Çünkü biliyorum o ortamda olmadıgı sürece olay sadece benim anladıgımla kalacak ve sanki Milleti kötülüyor sohbetide tatlı degil anca didikliyor olacagım diye susuyorum cidden bak Kapımı çekince eşimle çayımı demler içerim olay mı olmuş hiçbahsetmem didiklemem eşimde bilir yada bilmez sebebi haklısı haksızı benim için önemli degil o yğzden sende öyle yap bu saatten sonra dış çevreyi eşinden ayrı tut hiç didikleme annesinden mi bahsediyor evet hayır öyle mi gibilerinden kısa cevaplar ver kaşını gözünü çatma yüzünü düşürme normal takıl ona o sıkıntıyı verme hiç adam da ha eşim ne olursa olsun benimle olan ilişkisini ayrı annemle olanı ayrı tutuyor diye idrak etsin tabi o düşüncede ise adam 🫶🌸hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım tez zamanda güzel günlere 😘