Kalpkalbe Merhaba kızlar. Vivense dedin bebek odası almayı düşünüyorum da, kullanan var mı? Kalitesi nasıl acaba?
Bsrkaya Kalpkalbe Çok iyii ben mağazalarını gezmistim çok memnun kalırsın çünkü aşırı kaliteli bir ürün satıyorlar vivensee yanii vee fiyatida piyasaya göre bı tık pahalı oluyor. Hiç bir konuda sorun yaşamazsınız. Sadece pahalı gelebilir size.
sadece08 Kalpkalbe ben babymalldan aldim gecen sene montesorri setini yatagi sifonyer gardirop 8500 e,bwbek arabam.park yatagim hersey ordan
Askokuskom Kalpkalbe fiyatı piyasaya göre ucuz ama ben olsam bebek odasını ordan almazdım. Salon koltuklarımız 1 sene olmadı daha mafoldu çöktü. Yatak odasındaki bazamızın tahtaları yandan açıldı eğildi her an çıkabilir diye korkuyorum. Bebek odasını başka mobilyacıdan aldım ben. Bi dolap bi bazak artı yatak 15k ya ve çoook sağlam.
123456e Kalpkalbe merhaba biz vivenseden aldik dolap sifonyer ve çok memnunuz daha 20.haftalik hamileyken almistim o zamandan beri kullanıyoruz bir sıkıntısını görmedik baya ağır kurarken zorlanmistik 🤣
Kalpkalbe @“Bsrkaya”#p889114yok bana uygun geldi piyasaya göre o yüzden dedim acaba kalitesiz mi. Dört kapaklı gardırop 8 bin tl, şifonyeri 3 bin tl. Başka bi yere sormuştum instagramdan gardırop 30 şifonyer 15 bindi