Her iki doğumda kendince zordur canımızdan can ayrılıyor ama inanin hepsi gun gectikce geçiyor zaten dogum olur olmaz aliyorsunuz ya kucaginiza hersey siliniyor ben 3 hafta sancılı gezdim yürüyemiyor yatamiyordum açilmam olmuyordu Allah ya öyle isimi kolaylastirdiki 2 saatte olmayan açıklık doguma kadar sokacak kadar açıldi tam 6 santim ebeleer bile şaşırdı kizimi tam 3 ıkınmada çıkardılar oda kordon dolanmış ve mecbur kenidleri kesi atti yoksa kendi yirtigim 3 dikislikti benim için gebelik daha zordu fakat bebeğim çıkar çıkmaz gördüm gamzesini öylece kalakaldım gözüm ne 1 saat dikiş atan doktoru gördü nede beni temizleyen ebeyi sadece kızımı izledim tabikide 3 uyusturmaya ragmen dikisimi hissediyordum ama geldi gecti iki dogumda zordur ben 2 saat sonra kalkttim ve yürüdüm kizimla ilgilendim beni dikis değil de hemeroitim zorladi 1 hafta ağladım dusumu dahi esim aldiriyordu kipirdiyamiyordum dogumdan 1 hafta sonra o halimle evi dip köse temizledim taki lohusaliga yakalandim Allah her anneye dayanma gücü versin çok zor bir sürec ama sonu cennet 🤗💖👼🏽