97Mihriban Kizlar merhaba öncelikle ben burda cok yeniyim Esim geneleve gitmis ama gittim girmedim diyor 3 cocugum var ve onlarin üstüne yemin ediyor goggle maps ler ayni oldugu icin tesafüfen gördüm 😞 yemin ediyor kafam cok karisik yardim edin
fatihseda123 97Mihriban oraya kadar gittiuse girmistir girmeyecegi yere neden gitsinki insan , ama illaki inkar edecektirr ,
MedavikPastam 97Mihriban okey oynamaya gitmemiştir herhalde. Ulan yalana bak be bari inandırıcı olsaydı. Erkek beyni =💩
fatihseda123 97Mihriban çok haklisin insan sevdigine konduramaz Allah yardimcin olsun vala zor bi olay
Mtlukadn 97Mihriban kabul etmek istemiyorsanız kabul etmeyip göz yumun o zaman. Ara ara gider artik ziyarete gidiyor der aldirmazsiniz
Enerciii superisi_ haritadan görmüştü eşi orda oldugunu İnkar edemez sonuçta konum orda göstermiştir mecbur gittim ama girmedim demiş
Susunbebekuyuyo 97Mihriban genelev kalmış mı ? niyeti olmayanın orada ne işi var diye sorarlar adama ? Hiç inandırıcı değil çok üzgünüm şeyi düşesiceler gül gibi karın var evde ne bk aranıyorsunuz ya bi gtnüzün üstünde duruverin pühh
bahar33 97Mihriban içeri girmediyse niye gitmiş bunu anlamak çok zor çocuk mu kandırıyor anlamadım çocuk bile kanmaz.
rumi21 97Mihriban ederler canım ederler şerefi haysiyeti olmayanlar Kur’an’ın ustunede yemin eder cocouklarinin da
Rouge 97Mihriban aldatanlar yemin ediyor ki zaten ..allah korkuları olsa aldatırlar mı zina mina akıllarına gelir mi🤷🏻♀️
buzdankalpler 97Mihriban karakter yoksunları çocukları üzerine yemin eder. Kuzenim de çocuğu üzerine yemin etmişti kabul etmedi vs ama işte ne diyebilirsin ki. İnkar edecek durumu bile yokken inkar edip yemin edebiliyolar çok kolay sırf o durumdan kurtulmak için. Kimin üzerine yemin ettiklerinin hiç bir önemi yok yeterki başları derde girmesin
Bsrkaya 97Mihriban ayynen bacım keklemis seni bildiğin gitmiş girmemiş demesi sana birşey ifade etmez. Ve girdi de emin ol.
Yasak_elma Bsrkaya Bi arkadaşa bakıp çıkmıştır🤪Valla böylelerini ıslak sopayla dövecen ağızları taptatlı olur akıllarıda yerine gelir🙄🙄
Rouge 97Mihriban birden pat diye de söyledim ya özür dilerim masum masum inanmak istemiyordun bende kandırılma kendini kandırma diye şey ettim şimdi baktım da kusura bakma ya lütfen ♥️🥲
97Mihriban Buzlulimonatam Almanyada yasiyoruz biz isikli bi hotel mis disardan belliymis de bakmak istemis sadece anlamiyorum gercekten
97Mihriban Cok sey söyledim cok sey cok agladi ve yapmadim dedi biliyorum yaptini ama cok seviyorum kizlar ben bunu haketmedim ve isteksiz bi kadindq olmadim hic😢
Buzlulimonatam 97Mihriban aşkım bunu hiç bir kadın hak etmez kş zaten ha bu arada sakın ben kendime bakmadım bilmem ne diye yiyip bitirme kendini bu yaptığı seninle alakalı değil onun kendi karakteriyle alakalı sen dimdik dur o her sana baktığında utansın
97Mihriban Simdi ona nasil dokuncam nasil midem alicak ben onda huzur buluyodum kokusunda simdi mifem bulaniyo