Bsra92 Burnumageliyoduslkmsn kalkıyorsa neden istemesin? Onu anlamadım. Zaten benimkini çözemiyorum bir de seninki kafamı karıştırdı:)
Burnumageliyoduslkmsn Bsra92 banyoya useniyor diye düşünüyorum namaz kılıyoruz ikimizde çok titiz o konuda gitme gelme saatleri herşeyi çok düzenli abisiyle aynı iş yeri suphelenecek bişey yok ama işte ilerisi gelmiyor 1 haftada anca ozluyormus
Burnumageliyoduslkmsn 1ysf1gzd söylemezsen ölümü gör sjsjsjs valla demem kimseye burdan çok yazan var jzsjsjs
1ysf1gzd Burnumageliyoduslkmsn ipucu vercem bilirsen direk özele yaz😄 bir zamanlarin mom da askıların efendisi😆
Bsra92 Burnumageliyoduslkmsn anladım:) bende de aldatma durumu yok sağlık sorunu gibi bence işte doktora gitmiyor
Bsra92 Burnumageliyoduslkmsn demin mesaj attım içimi döktüm biz neden böyleyiz ben çok üzülüyorum her şeyi bilmek istiyorum falan gibi bir mesaj attım. 9 dk önce hörmüş cevap yazmamış:( şimdi ben nasıl davranmalıyım?
Burnumageliyoduslkmsn Bsra92 attığın mesajı atsana özel değilse ben baştan beri görüldüye karşıyım 4 senedir birlikteyiz ayriliklarda bile görüldü atarsa arayıp kızardım
Bsra92 Burnumageliyoduslkmsn biz neden bu haldeyiz? Çok üzülüyorum her gün düşünüyorum. Beni sevmiyor musun? Benden iğreniyor musun? Hayatında başka biri mi var? Neden 7 aydır kardeş gibi uyuyoruz? Neden nişanlıyken hevesliydin sonra ne değişti? Bunların cevabını bilmek istiyorum. Ben arkadaş olalım sırdaş olalım istiyorum bir birimizden gizli bir şeyimiz olmasın. Lütfen açıkla bana her şeyi. Cevap bekliyorum. Bu şekilde yazdım.
Burnumageliyoduslkmsn Bsra92 eve geldimi bişey dedimi canım geç gördüm biraz mesafeli ol konuş ama çok sirnasma cilve varsa kes
meraklibiri Bsra92 bu soruları bende soruyorum ve cevabı ne alakası var saçmalama vsvs… Asla tatmin edici gerçek bir cevap yok
Bsra92 meraklibiri benimki cevap verme zahmetine bile girmedi. Dünden konuşmuyoruz. O da benle konuşmuyor garip