Kizlar ciddi bir sorum var , simdi biriyle cikiyom eski sevgilileri var neyse kizlarin fotoraflarini gordum kizlarla ve benim aramda buyuk bir alakasizlik var hani stil yada saclar hicbirsey ayni dgl hani basil diyim genelde bir tane tip olur onu begenirsin hep iste banada garip geliyor hani sizce garip degilmi ?

Sanslikadin niye olmasın ve belki senin huyunu suyunu oturmanı kalkmanı beğeniyor, nasıl zaman zaman kıyafet zevkimiz değişiyorsa, düşüncelerimiz ve zevklerimizde değişiyor , asıl aynı tip sevmesi sakıncalı yani hoşuna gider mi eski sevgilisine benzemen , bu sefer öyle olsa , bende o kızı arıyor diceksin

Sanslikadin tabii ki değişik olabilir gayet normal. Farklı insanlar farklı duygular hisler.

Eski adı üstünde ister istemez psikolojik olarak kıyaslamaya giriyorsunuz. Çünkü bir merak bir sorgulama sistemi var kadin beyninde. Ama erkekler öyle değil. Göze huya gönüle hitap eden her kadinla bağ kuruyorlar. Kısa ya da uzun. Suan sizinle ve sizinle olan bağı onları geride bırakması suan siz varsınız öncelik sizsiniz siz değerlisiniz. İlla onlara benzemek zorunda değilsiniz ve ya da onların sizi animsatmasina gerek yok onlar daha çok dikkatini çekseydi aklı kalabilir ve sizinle olma düşüncesi içinde olmazdı. Ona şunu sorun lütfen. Beni sana çeken şey ne hangi özelliğim ve siz de en çok şey beğendiği şeyi sorun. Belki bu diğerleriyle kendi aranızdaki farkı bulmanıza yardımcı olacaktır. Ama lütfen kimseyle kendinizi kıyaslamayın dediğim gibi ESKİ :)

Sanslikadin Digerlerinin stili nasil seninki nasıl? Bi de hepsi ayni bi sen mi farklısın? Detay verirsen fikir yurutebiliriz.

Sokaklambasi en guzel olan kız onu aldatmis bin kere donmus cocuga ama o istememis ama bilmiyorum hala kıskanıyorum o kızı