bbusraa ay sana bişey diyim bı laf var s.kimdan aşşağa Kasım paşa , o şekilde davran sende ona , kafana göre takıl evde, bak sonra nasıl dicek aaa bu kadına ne olduda beni böyle bıraktı, 1 hafta kendi kendine takıl kuzum bak nasıl gelip neyin var neden böylesin diye , bak trip at demiyorum yalnış anlama , ya da ona katılıcaksın , erkekler pek muhabbet seven insanlar değil ya sadece kendi aileleriyle muhabbet ederler ya da sevdiği ilgi çektiği konu üzerinden muhabbet Ederler , sen demle çayını al çerizini çekirdeğini otur yanına ses çıkarmadan onun izlediğini izle ya bu dediğimi yap yada ilk dediğimi kafana göre takıl trip atmadan mesela o dizisini izlerken sende başka bişeyle ilgilen , bi hobin falan yok mu örgü vs illaki bi yeteneğin bi hobin vardır o dizisini izlerken sende hobinle ilgilen , bak tekrar diyorum trip atmadan 🤗 yani benim eşimde pek sevmez konuşmayı ama sevdiği bir konu olunca konuşur o da en fazla 10-15 dakika yani ama ben hep onun yanında otururum elime alırım örgümü ya da başka bişey öyle yani