Kızçelerim ben hiç argo konuşmadım yani küfür de etmedim edesin geliyor da bende o yok. Neyse ilişkideyken ben robot gibi davranıyorum yani hiç konuşmuyorum ama affedersiniz eşim böyle çok güzel işte, hadi gel, içine giriyorum sıcacık vs diyor ama bende demek istiyorum da aşırı derecede utanıyorum ne yapmam lazım sizce ? Desem tepkisi ne olur onuda bilmiyorum ama bence hoşuna gidiyor ki kendisi konuşuyor çok seviyor bence böyle konuşmalı, sert vs de bende hiiçç heyecan meyecan yok be odun gibiyim öyle 😔
Argo konuşmak yardımmm edin kızçelerim
busbutun argo konuşma değil canım ilişki esnasında söylenen sözler var mesela ben genelde çok güzel devam et derim aşırı zevkkendim bazen sessiz derim seni seviyorum falan daha da var ama aklımda değil eşin sonuçta neden utanıyorsun
busbutun bence eşinin gözlerini bağlayıp öyle konuş sana baktığı için utaniyorsun , yada oda karanlık olsun kulağına fısılda , ne diyebilirim dersen eğer, daha hızlı ol , yavaşla, sertleş , seni seviyorum, sonlara doğru da hadi de bu kadar yeter bence şimdilik 😂 sonra açılırsın merak etme
Bende cekinitirum yaa ama aşmaya çalışıyorum bakalım ilişki kısa sürmezse diyecegimde içimden de geliyor tahrik edici konuşmak tam zevkleniyorum yavaştan eşim boşalıyor sinir oluyorum 😩
Ay ben de başta çekinirdim sonra bir cesaret başladım çünkü yatak ilişkisi tüm ilişkiyi gerçekten etkiliyor. Sexi artık ben başlatıyorum dokunarak kocacım çok özledim tenini diyorum gerisi geliyor zaten. Yataktayken de çok iyi olduğunu söylüyorum övüyorum hep gaza getiriyorum iyi ki senin kadınınım çok şanslıyım vs diyerek devamı geliyor ve gerçekten ertesi gün boyu olan tüm tavrına olumlu etki ediyor kızlar bu erkolar övülmeyi seviyorlar her manada gaza getirerek her şeyi yaptırabiliriz hdkdhdk
Gözlerine yüzüne bakarak soyleme. Mesela sen ustte iken kulak memesine doğru eğil iyice ve sessizce söylemek ile baslayabilirsin. Yüzüne bakmayacagin için ilk etapta utanma daha az olur. Mesela gaza getirecek şeyler, ya da değişik fanteziler anlatabilirsin. Iste sahilde kumsalda olsaydık simdi şöyle şöyle yapardık gibi örnek olarak. Ya da işte sert erkeğim çok iyisin, parçala beni, daha da ilerisi sik beni, seninle sevismeye bayılıyorum, sikine aşığım, içime almadan rahat uyuyamıyorum ve daha fazlası afsgs yazarken utandım kiz 🤭🙈