burcu21 Elisam2022 ya ben çekiniyorum farklı görünürüm diye ve ilişki anında bile kendimle oynamaya çekiniyorum
[silindi] Bunu bilmiyorsaniz biz mi soyleyelim? Kocani tanimiyorum ama ben bile su an cildirtirim kocani. Kadingiliniz olmus resmen ay bu ne
[silindi] Elisam2022 Hayatinda hic mi yapmadin hafif muzik esliginde yapilmaz daha hareketli bir sey lazim
[silindi] Elisam2022 Sen kendi kocani ne kadar pazarliyorsun soyle bizim herifle aramiza 3. olarak alalim. Benim herif de yeni heyecanlar ariyor senin kocayi sahibe yapariz biraz bdsm falan takiliriz. Sen kendi kocanin gavat oldugunu coktan kabul etmissin bu teklifimi reddetmezsin diye dusunuyorum. Ayica sen de aramiza katilabilir ve bize mutfaktan birkac kadeh sarap doldurup getirebilir ve hatta senin ki benimkini emerken krem santide dokeriz okey? Ama zirlama bak simdi mizikcilik yok bana ulas bu aktiviteyi ayarlayalim tamam mi?
Elisam2022 superisi_ Ay zaten profiline baktım da pişman oldum yazdigima bildiğin satasmis herkese yırtık dondan çıkar gibi. Ya troll takılıyor burda ya da gerçekten aranıyor bir şeyler.
SelamCanimBenAmcanim [silindi] kadının kocasını pazarladığından söz etmişsin ama sen kendini pazarlıyor gibisin. Baya kendini becerteceksin ya kız kadının kocasına. Tövbe tövbe sen ruh hastasisin. Soyun yat kaldirima ateşini alsınlar senin başka türlü iflah olmazsin
hurremmke @“[silindi]”#p895968 kendi kendine tribe girmissin ne alaka ya difhisbddjff igrencsin bu arada git başka yerde göster bu fantazilerini(!) Milletin kocasına göz koyma belli ki var içinde bisiler kocana yazık ;)
zehrac Elisam2022 muz yesem maymuna twork atsam deliye benzerim heralde nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum nasıl seksi olmayı başarıyorsunuz lütfen help artık yaaa , aynanın karşısında bunları yapıyorum maymuna benziyorum 😂
Elisam2022 zehrac Kız oyle deme önce kendine güvenin olsun, kendine ozguvenin olmazsa zaten olmaz önce kendini begenmelisin ki karşıdaki de beğensin seni. Internetten video izle bunun hakkında, youtubeda falan vardır illa ki