Ecivicivokke Sevde_20 asıl zavallı olan erkekler bence. Biz kendimizi parcalasak da umurlarinda değil onların. Görmek istemiyorlar çocukla, evle ne kadar zorlandığımızi beni üzen de o çalışsak ne degisicek biz çocuk, ev, iş diye 3 e ayrilicaz malesef
Sevde_20 Ecivicivokke bunu bende fark ettim artık kendime odaklanmaya karar verdim karşısına geçip şöyle böyle diye laf anlatmaya çalıştıkca daha çok soğuyor…ailesiyle yaşıyoruz diye bana bunu yapmaya hakkı yok içinden gelseydi eğer yatağa geçtiğimiz de sadece o işi yapmak yerine muhabbette edebiliridk aynı zamanda sonuçta tek yalnız kaldığımız yer orası… içinden gelse alıp kahve içmeye de götürebilir veya tur atmaya..aman kime anlatıyorum ki istemiyorum artık kendime başka meşgaleler bulunacağım dünyanın işi mi bitiyor.. bende onu gormucem sosyal medyada eşi çiçek alan tanıdıklarım olursa ona o kişileri aticam biraz örnek alsın diye almazsa da almasın cidden canımdan bezdim laf anlatmak daha zor kaldı ki bunu görev olarak yapacak beni sevdiği için değil.. kısacası isyemiy kızlar benimde onurum gururum var belki yazında kalmam giderim aramam sormamda naparsa yapsın Allah tan bulsun ben kendimi yirtarken ona yaprak bile kıpırdamıyosa onu kendi çeksin ben değil… Kendimi sevicem artık herkes kenine değer versin şu nankör köpeklere sizi ezme fırsatını vermeyin siz süründürün acısını çıkarın bence öyle kadınlar daha değerli oluyo bizim gibiler ayaklar altında…
aykirikadin Erkekler kadar zavallı mahluk yok. Eşlerin değerini bilmezler aptallar. Sonradan pişman olurlar. Sen değerini bil. Evine ve cocuģuna bak.
Ecivicivokke Sevde_20 erkek milleti çok yoruyor bizi çünkü düşünemiyorlar onlardan neler istediğimizi anlamıyorlar. Kendileri gibi düz sanıyorlar bizi kırıldığımizi görmüyorlar. Ev var as var daha neyin nankorlugu diye düşünüyorlar 🙄 ilkel mağara adamları cidden
kocaminaskosuyum Sevde_20 bu bazı kadınların da şansı hiç mi olmaz şerefsizin tekiyle evleniyorlar bilmeden hayatları o zaman kararıyor işte kendimden çok iyi biliyorum Allah yardımcın olsun
Sevde_20 kocaminaskosuyum ya işte ben çalışmayı düşünüyorum inşallah kimseye muhtaç olmak istemiyorum kendi hayatımı kurmak istiyorum eşim o zaman benimle ilgilenecek biliyorum ama o zamanda ben yorgun olacağım ve istemicem… umrunda mı hayır ama benimde değil çocuklarım mutlu olsunlar yeter ben kendi kendime de çiçek alabilir kahve içebilir olacağım..hep başıma kakılan para kolay kazanılmıyo lafından bıktım bende kazanırım öyleyse kimse başıma kalamaz.. değmiyor ya değmiyor…..keşke iyi bı eşim olsaydı da hiç bunlara gerek kalmasaydi.. aslında iyi ama ailesi olduğu için böyle ama yine de bu bı bahane değil….
Sevde_20 Ecivicivokke öyle…ne yazık ki bak çiçek istedim ben sana ev aldım dedi sanki evi üstüme yaptı çok saçma…bende karar aldım kendime kendim çiçek Alicam hiçte koymaz bana napiyim canım kendim…bosverdimmm herşeyi ben kendi kendime daha iyiyim
Sevde_20 Ecivicivokke aynen öyle niye ihtiyaç duyuyosak onlar bize hiç öyle değiller bosverin kendi alanımızı oluşturalım işimize gücümüze çocuklarımıza bakalım…🌸🥰
Ecivicivokke Sevde_20 aynen öyle vallahi biz değer veriyoruz onlara onlarla bir şeyler paylaşmak istiyoruz ama onlar değmez buna biz çocuklarımızla yaşayalım bosver
Sevde_20 Ecivicivokke evet kocanız yokmuş gibi davranın bence onlar bizi sadece yatakta sayıyor bizde öyle yapalım…napalim yine üzülüyoruz yine üzülüyoruz
Sevde_20 kocaminaskosuyum belasını değilde sebebini verse … evlerine gitseler… eşimle çekirdek aile kalsak..