Askokuskom Kızlar xioami 12 pro kullanan varmı? Memnun musunuz veya önerdiğiniz bi telefon varmı iprhone haricinde 🌸
sirinhatun-18 Askokuskom aşko iPhone kötü degil ki çok memnunum ben iPhone’dan şimdi ya 11 yada 8 iPhone plus alıcam
hvdclk Askokuskom iphone 14 kullanıyorum bundan önce 4 sene samsung A70 kullandım memnundum hiç sıkıntı yaşamadım güzel telefondu anneme verdim o kullanıyor şimdi sıfır gibi hala
Askokuskom sirinhatun-18 kuzum bende de iphone 11 var güzel ama eşim iphone karşıtı o yüzden başka marka bakıyorum 😂
Askokuskom delihatunum bende de o var harbi insan alışıyor baya 😂 eşimde xioami note 8 var da kasıyor baya, iphone da istemiyor ona bakıyorum ben
hvdclk Askokuskom bilemiyorum ben memnundum o kadar oyun oynardım kasma donma yapmazdı 😅 SE serisi ve A serisi güzel bence
miranda Askokuskom ben ıphone 11 kullanıyorum o yüzden kamera konusunda beğenmediğim şey normal resim çekerken güzel net ama yüzü pürüzsüzleştiriyor baya 😅 öyle seven de vardır illaki ama ben net seviyorum kamerayı her konuda
bitterdelisi24 sirinhatun-18 7 kötu ya 8 plusa göre.. daha önce 8 plus vardı bende cok kullandıgım ıcın belkı ama cok skıldım gercı kamerası falan baya iyi ama
Askokuskom sirinhatun-18 e tabi en fazla 1 sene kullanırsın asırı kasar ve yavaslıyor eskı sürümleri düşürüyolar
Askokuskom delihatunum benim eski telefon redmi güzel telefondu iphone a geçmesem bırakmazdım işte eşimde şimdi o ama aşırı yavaşladı
sirinhatun-18 Askokuskom güzel olan marka hangisi ki iPhone alıştım gerçi 11 istiyorumda oda cok diyor ama alıcam da bi yandan bi telefon icin.cok diyorum 11alsam