pyrzars Ay neler desem kocama acaba 😂 yazsanıza bana herşeye açığım 😁 birazdan gelecek yanıma çocuğu uyutuyor. Dedim uyut banyonu yap gel kahve içelim. Kahve içerken bi anda sex başlatayım ki başı dönsün 😂
MedavikPastam pyrzars Parcala beni behceet Şap beni şup beni Ara beni yala beni Osmanlı erkekim oh oh kılıncına kuvvet Yiğidim aslan parçam daya sopayı daya
elifdedimbededim pyrzars allah belanı versin hayvan gibisin aslanım de geç olurda seni üzerse bedduanı da etmiş olursun sex anında kızamaz da 😀
sekerlikiz MedavikPastam şap beni şup beni güzelmiş ayni şey gibi ismail yk’nin sarkisi şappur şuppur ye beni 🤣😂😂
sekerlikiz pyrzars kocayın ensesiyle oynarken seni seviyorum hayatım öp sevişme esnasında da seninle sevişmeyi çok seviyorum dee klasik gelebilir 😂
asilbabymom sana aşığım ve seni seviyorum. Çok iyisin. ve biraz da ah etmek 😘 boyundan tabi kendinizi asmadan öpmek
[silindi] Bence gercek tutkuyla yapilmis sexte konusmaya bile gerek olmadıgını dusunuyorum. O anin heyecaniyla olay aninda her sey spontane gelisecektir bu kadar ince dusunmeyin kendinizi akisa birakin