bitterdelisi24 bukito 10 yıldır evlısın heralde sorması ayıp kac yasındasın :)) o sekılde zevkten bosalıyorsun yani öyle mi
MedavikPastam bukito sende de ne döt varmış arkadaş Kim kardasian da yok böyle döt hey maşallah dötüne kuvvet
harbibarbie pyrzars asla zevk veren bi durum değil sadece acı kadınlar için hemde şiddetli bi acı acı erkek için zevklidir Tabiki bu kadar dar alana girmek fakat bir yerde okumuştum erkeklerde erken boşalmaya ve isteksizliğe yol açıyormuş çünkü bu kadar dar bi alana alışınca vajinadan girmek istemiyorlarmış ben eşimin isteğiyle bir kaç defa yaptım fakat baktım ki bana sadece acı veriyor konuştum ve oda acı çektiğim için istemedi tekrar
A1L2 pyrzars Ya canım ne diyim bilemedim istiyosan sem bilirsin tabikide ama çokta tavsiye edilen bir yer değil hem dini açıdam hem sağlık açısından eşimde bir kere yapalım dedi hoş görmedim hemen vazgeçti Çünkü farklı bişey Haaa ilaaa istiyorum dersen iki parmağıyla denesin zaten sen vazgeçersin Hemde dini açıdan bu şekilde sakınca yoktur siye düşünüyorum bilmiyorum Yanlışsam düzeltin 🌸
Elisam2022 Anal ilişki oyle hadi anal yapalım diye yapılmaz. On hazırlık gerekir, kayganlastirici gerekir. Bebe yağı vazelin zeytinyagi ne kullanilacaksa. Öncesinde kaka isini halletmek gerekir, domates yememek gerekir öncesinde gwhd