MedavikPastam Sedaa Ya bu alışmak değil aslında Bizler de anne karnından bu sesi tanıyoruz, o yuzden buyusek bile hala bu sesler rahatlatıyor bizi. Dikkat ettin mi kuaförlerde insana bir uyku geliyor fön sesleri yüzünden😂😂
Sedaa MedavikPastam aynen ya, kuaföre ağda için gidiyorum ben, ben ağda yaptırırken diğer odadan fön sesleri geliyor, yattığım yerden uykum geliyor, bi mayışma geliyor 😅😅
esrafe DuyguSultan bulgur pilavı dereotu ayran ye çoğalır inşallah pilavı yap yanımda dereotu yıka ye ayranda iç yanında imsallah gelir sütun benimde oyleyli cogaldi
4cocukannesi DuyguSultan keci sutu icin cok erken bebeginiz bol bol bol su icin ve surekli emzirin mamayi kasik ile verin agzina arada cok aglarsa ama mama dan baska birsey vermeyin daha bebek cok kucuk
DuyguSultan @“4cocukannesi” tamam canım aklima gelmemişti kaşikla vermək oyle yaparım inşallah yapmak zorunda kalan 😘
DuyguSultan @"esrafe"dunden bulgur yiyorum canım apilak ilac aldım biraz cogaldi süt yine boş göğüslerini ama azda olsa geliyor
Ask_hosmus DuyguSultan yok kuzum sütle adetin alakası yok , bende ilk oğlumda hemen adet olmuştum emziriyordum bide , sen adeti falaj boşver sen bol bol dinlenmeye bak bünyen zayıf düşmüş